Keressen 97 933 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

30 kW

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • 30 kW
Megyék, ahol van eladó 30 kW

98 találat 30 kW kifejezésre

 • 3,15 kW-os hőtároló kályha

  3,15 kW-os újra fújt hőtárolós kályha eladó.

  15 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Tolna | jofogas.hu

  3,15 kW-os hőtároló kályha
 • Akció Viessmann 24 Kw olaj fáradtolajkazán

  Viessmann 24 Kw olaj fáradtolajkazán,ideális fáradtolajos átalakításhoz nézze meg a teljes választékunkat,amit nem talál beszerezzük..

  150 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Mosonmagyaróvár | jofogas.hu

  Akció Viessmann 24 Kw olaj fáradtolajkazán
 • 30 000 Ft

  Vatera

  SAER FC 30 / 2B IPARI 5,5 KW SZIVATTYÚ
 • Fröling FHG Turbó 30 kw faelgázosító kazán

  Ausztria legelterjedtebb faelgázositó kazánja...Osztrák nagynevű gyártó Fröling FHG Turbó 30 kw faelgázosító kazánja ,digitális vezérlés kontrolálja az égést,programozható teljesitményállitás évszaknak megfelelöen..,beépített külsö egy karos hőcserélő tisztító WOS rendszer mely biztosítja az állandó fém tiszta hőcserélő rendszert,ráadásul por és koszmentesen,így garantált a 93 %-os hatásfok,majdnem feleannyi fa elég egy fütési szezonra..Ráadásul,por és korommentesen takaritja a kazánt.Kettö Motoros huzatszabályozás biztositja hogy mindig ideális legyen az égés,kitűnő újszerű kerámia kamra ,digitális vezérlés,komplett műszaki leírás....Új ára 12000 euró..... Ez egy Profikazán......Akár hétvégén is..Egy szezonban megtérülö beruházás..Nézze meg az összes kazánunkat ,hivjon kérdezzen egyeztessen,minden elkötelezettség nélkül..minden tipusu kazán akár 20-700 kw-ig..

  450 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Mosonmagyaróvár | jofogas.hu

  Fröling FHG Turbó 30 kw faelgázosító kazán
 • 500 000 Ft

  Mosonmagyaróvár | Vatera

  WINDHAGER HMX 12-30 kw faelgázositó kazán,digitáli
 • 0,25 kw új SEW hajtómű

  új SEW hajtómű (azonosító: 1008)
  tipus: R17DRS71S4/TH
  teljesítmény: 0,25 kw
  kimenő fordulat: 30
  csőtengelyes, derékszög kihajtás
  fékes kivitel
  Az ár nettóban értendő.
  Kérjük, nézzen szét a Sisilla-Géplak Kft. honlapján, hogy minél teljesebb képet kapjon kínálatunkról. Ismerkedjen meg cégünk széles palettán mozgó árukészletével. Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal és kérje árajánlatunkat.

  50 000 Ft

  Használt | 2015.07.03. | Hajdúnánás | topapro.hu

  0,25 kw új SEW hajtómű
 • 550 000 Ft

  Mosonmagyaróvár | Vatera

  FRÖLING FHG TURBO 15-30 kw lambdaszondás faelgázos
 • Akció - 4 kW napelem rendszer komplett kivitelezés

  Elektromos áram a Naptól! Akciónkban egy 4 kW (I fázisú) hálózatra visszatáplálós napelem rendszert telepítünk az Ön lakására. Teljes körű ügyintézést, kivitelezési és szolgáltatói engedélyezést is vállaljuk. Ez a rendszer képes megtermelni egy átlagos háztartás elektromos áram szükségletét. Akciónk a készlet erejéig érvényes. Az árajánlat tájékoztató jellegű!!! A helyszíni felmérés után adunk végleges árajánlatot, az ingatlan elhelyezése változtathatja a kivitelezés költségét. A csomagok ára tartalmazza a helyszínre szállítást, felszerelést, üzembe helyezést. Az áramszolgáltató által előírt túlfeszültség levezetőket, túl áram védelmet. Galvanikus leválasztási lehetőséget és érintésvédelmet. Áramszolgáltatói ügyintézést tervezéssel és szükséges adminisztrációs teendőkkel. A csomagokban ~déli fekvésű 30 - 50 fokos dőlésszögű tetőre szerelhető tartók vannak, a tartó szerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Alumíniumtartó sin, rozsdamentes-acél tartókonzolok. (fontos szempont). Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével.. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen". Fizetési feltétel: Megrendeléskor 90% (mivel a napelem panelek a rendszer nagyobb értéke és azt előre fizetni kell) Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. 4 kW 1 fázisú, Fronius inverter 17x240W napelem, komplett rendszer (havi 16000 Ft villanyszámlához)

  2 090 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Akció - 4 kW napelem rendszer komplett kivitelezés
 • Akció - 6 kW napelem rendszer komlett kivitelezéss

  Elektromos áram a Naptól! Akciónkban egy 6 kW (3 fázisú) hálózatra visszatáplálós napelem rendszert telepítünk az Ön lakására. Teljes körű ügyintézést, kivitelezési és szolgáltatói engedélyezést is vállaljuk. Ez a rendszer képes megtermelni egy átlagos háztartás elektromos áram szükségletét. Akciónk a készlet erejéig érvényes. Az árajánlat tájékoztató jellegű!!! A helyszíni felmérés után adunk végleges árajánlatot, az ingatlan elhelyezése változtathatja a kivitelezés költségét. A csomagok ára tartalmazza a helyszínre szállítást, felszerelést, üzembe helyezést. Az áramszolgáltató által előírt túlfeszültség levezetőket, túl áram védelmet. Galvanikus leválasztási lehetőséget és érintésvédelmet. Áramszolgáltatói ügyintézést tervezéssel és szükséges adminisztrációs teendőkkel. A csomagokban ~déli fekvésű 30 - 50 fokos dőlésszögű tetőre szerelhető tartók vannak, a tartó szerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Alumíniumtartó sin, rozsdamentes-acél tartókonzolok. (fontos szempont). Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével.. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen". Fizetési feltétel: Megrendeléskor 90% (mivel a napelem panelek a rendszer nagyobb értéke és azt előre fizetni kell) Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. 6 kW 3 fázisú, Fronius inverter 26x240W napelem, komplett rendszer (havi 24000 Ft villanyszámlához)

  3 190 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Akció - 6 kW napelem rendszer komlett kivitelezéss
 • Akció - 2 kW napelemes rendszer komplett kivitelzé

  Elektromos áram a Naptól! Akciónkban egy 2 kW (I fázisú) hálózatra visszatáplálós napelem rendszert telepítünk az Ön lakására. Teljes körű ügyintézést, kivitelezési és szolgáltatói engedélyezést is vállaljuk. Ez a rendszer képes megtermelni egy átlagos háztartás elektromos áram szükségletét. Akciónk a készlet erejéig érvényes. Az árajánlat tájékoztató jellegű!!! A helyszíni felmérés után adunk végleges árajánlatot, az ingatlan elhelyezése változtathatja a kivitelezés költségét. A csomagok ára tartalmazza a helyszínre szállítást, felszerelést, üzembe helyezést. Az áramszolgáltató által előírt túlfeszültség levezetőket, túl áram védelmet. Galvanikus leválasztási lehetőséget és érintésvédelmet. Áramszolgáltatói ügyintézést tervezéssel és szükséges adminisztrációs teendőkkel. A csomagokban ~déli fekvésű 30 - 50 fokos dőlésszögű tetőre szerelhető tartók vannak, a tartó szerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Alumíniumtartó sin, rozsdamentes-acél tartókonzolok. (fontos szempont). Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével.. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen". Fizetési feltétel: Megrendeléskor 90% (mivel a napelem panelek a rendszer nagyobb értéke és azt előre fizetni kell) Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. 2 kW 1 fázisú, Fronius inverter 8x240W napelem, komplett rendszer (havi 8000 Ft villanyszámlához)

  1 090 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Akció - 2 kW napelemes rendszer komplett kivitelzé
 • Telepíttessen most kedvezően 3 Kw napelem rendszer

  Telepíttessen most kedvezően 3 Kw napelem rendszert lakására A Nap dolgozzon Ön-nek A 3 kW napelemes rendszer teljes mértékben kiváltja a havi 12.000 forintos villanyszámlát. A napelemes rendszer tartalmazza a napelem paneleket, az invertert, a szerelőkeretet, a szükséges villamos berendezéseket. A rendszert az ország területén ingyenesen szállítjuk és telepítjük. Szükséges délre néző tetőfelület: 23 m2. A rendszer Akciós ára készpénzes fizetés esetén: 1.5 millió forint. Befektetésként évi 10%-os hozam! Az ár egyedi saját finanszírozási konstrukciónkban: - 193.000 Ft előleg, a szerződés aláírásakor (igénybejelentő beadása az áramszolgáltató felé); - 770.000 Ft a rendszer leszállítása előtt 10 nappal (csatlakozási tervek leadása után); - 193.000 Ft a rendszer műszaki átadásakor. + 16.000 Ft havi részlet megfizetése a villanyóra cserét követő 4 évben! A negyedik év után a rendszer átkerül az Ön tulajdonába, innentől kezdve semmilyen kiadással nem kell számolni (nincs több villanyszámla és havi részlet sem). Akció Érvényes: 2014-07-06- 2014-09-30 vagy a készlet erejéig. Álljon át az élet napos oldalára!

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Telepíttessen most kedvezően 3 Kw napelem rendszer
 • Akció - 3 kW napelem rendszer komplett kivitelezés

  Elektromos áram a Naptól! Akciónkban egy 3 kW (I fázisú) hálózatra visszatáplálós napelem rendszert telepítünk az Ön lakására. Teljes körű ügyintézést, kivitelezési és szolgáltatói engedélyezést is vállaljuk. Ez a rendszer képes megtermelni egy átlagos háztartás elektromos áram szükségletét. Akciónk a készlet erejéig érvényes. Az árajánlat tájékoztató jellegű!!! A helyszíni felmérés után adunk végleges árajánlatot, az ingatlan elhelyezése változtathatja a kivitelezés költségét. A csomagok ára tartalmazza a helyszínre szállítást, felszerelést, üzembe helyezést. Az áramszolgáltató által előírt túlfeszültség levezetőket, túl áram védelmet. Galvanikus leválasztási lehetőséget és érintésvédelmet. Áramszolgáltatói ügyintézést tervezéssel és szükséges adminisztrációs teendőkkel. A csomagokban ~déli fekvésű 30 - 50 fokos dőlésszögű tetőre szerelhető tartók vannak, a tartó szerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Alumíniumtartó sin, rozsdamentes-acél tartókonzolok. (fontos szempont). Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével.. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen". Fizetési feltétel: Megrendeléskor 90% (mivel a napelem panelek a rendszer nagyobb értéke és azt előre fizetni kell) Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. 3 kW 1 fázisú, Fronius inverter 13x240W napelem, komplett rendszer (havi 12000 Ft villanyszámlához)

  1 590 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Akció - 3 kW napelem rendszer komplett kivitelezés
 • Akció - 10 kW napelem rendszer komplett kivitelezé

  Elektromos áram a Naptól! Akciónkban egy 10 kW (3 fázisú) hálózatra visszatáplálós napelem rendszert telepítünk az Ön lakására. Teljes körű ügyintézést, kivitelezési és szolgáltatói engedélyezést is vállaljuk. Ez a rendszer képes megtermelni egy átlagos háztartás elektromos áram szükségletét. Akciónk a készlet erejéig érvényes. Az árajánlat tájékoztató jellegű!!! A helyszíni felmérés után adunk végleges árajánlatot, az ingatlan elhelyezése változtathatja a kivitelezés költségét. A csomagok ára tartalmazza a helyszínre szállítást, felszerelést, üzembe helyezést. Az áramszolgáltató által előírt túlfeszültség levezetőket, túl áram védelmet. Galvanikus leválasztási lehetőséget és érintésvédelmet. Áramszolgáltatói ügyintézést tervezéssel és szükséges adminisztrációs teendőkkel. A csomagokban ~déli fekvésű 30 - 50 fokos dőlésszögű tetőre szerelhető tartók vannak, a tartó szerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Alumíniumtartó sin, rozsdamentes-acél tartókonzolok. (fontos szempont). Az év 365 napjából 300 napon át jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével.. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen". Fizetési feltétel: Megrendeléskor 90% (mivel a napelem panelek a rendszer nagyobb értéke és azt előre fizetni kell) Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. 10 kW 3 fázisú, Fronius inverter 40x240W napelem, komplett rendszer (havi 49000 Ft villanyszámlához)

  4 700 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Akció - 10 kW napelem rendszer komplett kivitelezé
 • 9 000 Ft

  Vatera

  ABB A30-30-10. 15 KW-os mágneskapcsoló
 • Komplett napelemes rendszerek szereléssel 3 kW

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A napelem rendszerek ára nem csökkent de a Nánási Hajdú-KER KFT. saját hatás körében egyes rendszerek árából 10 % kedvezményt ad. Ezzel is elő segítve a rezsiköltség csökkentés és a környezet védelmet. 10 % Akció 3 kW 1 fázisú grawatt inverter 12x250W napelem, komplett rendszer (havi 12000 Ft villanyszámlához) 1 590 000 Ft - 10% = 1431000 Ft Az akció 2014-08-14 től 2014-10-30 ig illetve a készlet erejéig érvényes. Ajánlatunk egy napelem mezős, ferde tetős rendszerre vonatkozik. Természetesen nagyobb rendszereket is telepítünk, kérjen rá árajánlatot! A tartószerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Az év 365 napjából 300 napon jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen." Fizetési feltétel: Megrendeléskor nem kel fizetni semmit, a rendszer leszállításakor a 90 %-kot 1 nappal előtte előutalással átutalni bankszámlákra vagy a átvételkor készpénzben lehet fizetni. A fent maradó 10%-ot a kivitelezéskor kell kifizetni. Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Tisztelettel: Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, Projektmenedzser Nánási Hajdú-KER KFT. E-mail: lajos@hajduker.hu Mobil/Viber: 0670 392 5704 Telefon/Fax: 0652 390 013 Skype: hajduker1 vagy lala.hajdu1

  1 431 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel 3 kW
 • Komplett napelemes rendszerek szereléssel 4,5 kW

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A napelem rendszerek ára nem csökkent de a Nánási Hajdú-KER KFT. saját hatás körében egyes rendszerek árából 10 % kedvezményt ad. Ezzel is elő segítve a rezsiköltség csökkentés és a környezet védelmet. 10 % Akció 4,5 kW 1 fázisú grawatt inverter 17x250W napelem, komplett rendszer (havi 18000 Ft villanyszámlához) 2 390 000 Ft - 10% = 2151000 Ft Az akció 2014-08-14 től 2014-10-30 ig illetve a készlet erejéig érvényes. Ajánlatunk egy napelem mezős, ferde tetős rendszerre vonatkozik. Természetesen nagyobb rendszereket is telepítünk, kérjen rá árajánlatot! A tartószerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Az év 365 napjából 300 napon jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen." Fizetési feltétel: Megrendeléskor nem kel fizetni semmit, a rendszer leszállításakor a 90 %-kot 1 nappal előtte előutalással átutalni bankszámlákra vagy a átvételkor készpénzben lehet fizetni. A fent maradó 10%-ot a kivitelezéskor kell kifizetni. Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Tisztelettel: Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, Projektmenedzser Nánási Hajdú-KER KFT. E-mail: lajos@hajduker.hu Mobil/Viber: 0670 392 5704 Telefon/Fax: 0652 390 013 Skype: hajduker1 vagy lala.hajdu1

  2 151 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel 4,5 kW
 • Komplett napelemes rendszerek szereléssel 5 Kw

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A napelem rendszerek ára nem csökkent de a Nánási Hajdú-KER KFT. saját hatás körében egyes rendszerek árából 10 % kedvezményt ad. Ezzel is elő segítve a rezsiköltség csökkentés és a környezet védelmet. 10 % Akció 5 kW 1 fázisú grawatt inverter 20x250W napelem, komplett rendszer (havi 20000 Ft villanyszámlához) 2 590 000 Ft - 10% = 2331000 Ft Az akció 2014-08-14 től 2014-10-30 ig illetve a készlet erejéig érvényes. Ajánlatunk egy napelem mezős, ferde tetős rendszerre vonatkozik. Természetesen nagyobb rendszereket is telepítünk, kérjen rá árajánlatot! A tartószerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Az év 365 napjából 300 napon jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen." Fizetési feltétel: Megrendeléskor nem kel fizetni semmit, a rendszer leszállításakor a 90 %-kot 1 nappal előtte előutalással átutalni bankszámlákra vagy a átvételkor készpénzben lehet fizetni. A fent maradó 10%-ot a kivitelezéskor kell kifizetni. Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Tisztelettel: Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, Projektmenedzser Nánási Hajdú-KER KFT. E-mail: lajos@hajduker.hu Mobil/Viber: 0670 392 5704 Telefon/Fax: 0652 390 013 Skype: hajduker1 vagy lala.hajdu1

  2 331 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel 5 Kw
 • Komplett napelemes rendszerek szereléssel 3,6 kW

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A napelem rendszerek ára nem csökkent de a Nánási Hajdú-KER KFT. saját hatás körében egyes rendszerek árából 10 % kedvezményt ad. Ezzel is elő segítve a rezsiköltség csökkentés és a környezet védelmet. 10 % Akció 3,6 kW 1 fázisú grawatt inverter 14x250W napelem, komplett rendszer (havi 14400 Ft villanyszámlához) 1 890 000 Ft - 10% = 1701000 Ft Az akció 2014-08-14 től 2014-10-30 ig illetve a készlet erejéig érvényes. Ajánlatunk egy napelem mezős, ferde tetős rendszerre vonatkozik. Természetesen nagyobb rendszereket is telepítünk, kérjen rá árajánlatot! A tartószerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Az év 365 napjából 300 napon jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen." Fizetési feltétel: Megrendeléskor nem kel fizetni semmit, a rendszer leszállításakor a 90 %-kot 1 nappal előtte előutalással átutalni bankszámlákra vagy a átvételkor készpénzben lehet fizetni. A fent maradó 10%-ot a kivitelezéskor kell kifizetni. Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Tisztelettel: Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, Projektmenedzser Nánási Hajdú-KER KFT. E-mail: lajos@hajduker.hu Mobil/Viber: 0670 392 5704 Telefon/Fax: 0652 390 013 Skype: hajduker1 vagy lala.hajdu1

  1 701 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel 3,6 kW
 • 10 000 Ft

  Esztergom | Vatera

  JUNÉ thermo öntöttvas gázkazán 30 kW
 • Viessmann Köb 75 kw

  Figyelem,a normál Faapriték kazán folyamatos fűrészpor,Forgács tüzelésre általában nem alkalmas!!!!!!!.Ez a kazán kimondottan erre gyártott !!!!!! Viessmann Köb Pyromat 75 kw forgács,fürészpor,faapriték kazán....,komplett automata behordós faipari kazán.....Ideális faipari,butor asztalos ipari vállalkozásoknak.....500-1000 m2-es mühelyek üzemek ,kertészetek,irodák ,házak kifütésére.Speciális cellás adagolóval,mely alkalmassá teszi akár fürészporos folyamatos automata üzemmódra is ellentétben,a csak faapriték tüzelésre gyártott kazánokkal.Csigás bolygató müves behördója közvetlen a tároló,vagy siló alá tehetö,Rendkivül igényes,erös kivitelü gyártmány...Igazi viessmann minöség.....Gyorsan akár 1 nap alatt telepithetö ,beüzemelhetö.....A kazán 1,5 tonna .....A meghajtó müvek komoly erös kivitele a garancia a folyamatos akadálymentes müködésre...Ez egy Profi Kazán.......Komplett leirással,beépitési elektromos leirással......Beépités felmérés megoldható.....Új ára ezekkel az opciókkal 50 ezer euró......Takarékoskodjon !!!! Ezen az áron egy szezonban meghozza az árát !!!! Ritka lehetőség !!!!! Ha nem tetszik elállhat !!!! A gáz fűtés árának ötödéért fűthet,ugyanolyan kényelmesen automatikusan !!!!!!

  1 900 000 Ft

  Használt | 2015.07.06. | Mosonmagyaróvár | jofogas.hu

  Viessmann Köb 75 kw
 • Komplett napelemes rendszerek szereléssel 4 kW

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A napelem rendszerek ára nem csökkent de a Nánási Hajdú-KER KFT. saját hatás körében egyes rendszerek árából 10 % kedvezményt ad. Ezzel is elő segítve a rezsiköltség csökkentés és a környezet védelmet. 10 % Akció 4 kW 1 fázisú grawatt inverter 16x250W napelem, komplett rendszer (havi 16000 Ft villanyszámlához) 2 090 000 - 10% = Ft 1881000 Ft Az akció 2014-08-14 től 2014-10-30 ig illetve a készlet erejéig érvényes. Ajánlatunk egy napelem mezős, ferde tetős rendszerre vonatkozik. Természetesen nagyobb rendszereket is telepítünk, kérjen rá árajánlatot! A tartószerkezeteknél csak rozsdamentes anyagokat használunk! Az év 365 napjából 300 napon jelentős energiát gyűjthetünk össze a napelem segítségével. Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! "Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen." Fizetési feltétel: Megrendeléskor nem kel fizetni semmit, a rendszer leszállításakor a 90 %-kot 1 nappal előtte előutalással átutalni bankszámlákra vagy a átvételkor készpénzben lehet fizetni. A fent maradó 10%-ot a kivitelezéskor kell kifizetni. Bármilyen felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Tisztelettel: Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, Projektmenedzser Nánási Hajdú-KER KFT. E-mail: lajos@hajduker.hu Mobil/Viber: 0670 392 5704 Telefon/Fax: 0652 390 013 Skype: hajduker1 vagy lala.hajdu1

  1 881 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Hajdúnánás | jofogas.hu

  Komplett napelemes rendszerek szereléssel 4 kW
 • Westen Star Master 24 KW kondenzációs kombi gázkaz

  Westen Magas hatékonyságú Star Master kondenzációs, kombi gázkazán eladó Vas Zala megyében. Füstgáz hőcserélővel. Kompakt méretek, kedvező ár, széleskörű felhasználhatóság. Hagyományos rendszerekhez és korszerű szolár technológiához és kiválóan megfelel. Magas fűtési vízhőmérsékleten (80/60°C)ill. alacsony vízhőfokon (50/30°C) egyaránt hatékonyan működtethető. Hasonló alkatrészei vannak mint a Star Digit -nek , de mindez kiegészül egy füstgáz hőcserélővel. Ez megnövelt teljesítményt és optimalizált gáz fogyasztását jelent. A hőcserélő működése levegő/gáz technológián alapszik. Az úgynevezett Retrofit hőcserélőt a ventilátor után helyezték el, amin átáramoltatják a kiáramló füstgázt, miközben a hőcserélőbe visszavezetik a fűtés oldali visszatérő vizet. Ennek köszönhetően a készülék hatékonysága 101,5 % közelében alakul 50/30°C fűtési víz esetében. Magas HMV kényelem: Háztartási melegvíz, amikor csak akarja, állandó hőmérsékleten, egyidejűleg: konyhában mosogatáshoz, tusoláshoz a fürdőszobában. A Star Master használati melegvíz komfortját egy elő-fűtő funkció biztosítja: lecsökkenti a várakozási időt, hogy meleg szanitervizet kapjunk. A legtöbb, amit egy kombi bojlertől várhat. Egyszerű kezelhetőség: A Star Master elektronikája egyesíti a legfejlettebb technológiát és az egyszerű kezelhetőséget. A széles LCD kijelzőnek köszönhetően a kazán teljes működése nyomon követhető, a kezelő gombokkal könnyen és gyorsan szabályozhatjuk a működést. 1 gomb, 1 funkció. Kompakt méretek, gyönyörű forma: A Star Master tervezésének köszönhetően bárhova könnyen felszerelhető, például egy beépített szekrénybe, mellyel helyet takaríthat meg. (mérete csupán: 763x450x345mm). A Star Master bármilyen bútorba beépítve jól mutat. Takarékos: A magas hatásfok energiatakarékosságot eredményez, mellyel jelentősen csökkentheti a gáz költségeit. 4 csillagos hatásfok. CE/92/42 (Európai szabvány a kazánok hatásfokának meghatározására). Garanciával, gyári csomagolásban átvehető személyesen üzletünkben, vagy kiszállítással. Érdeklődés esetén küldje el e- mail címét.

  237 400 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Körmend | jofogas.hu

  Westen Star Master 24 KW kondenzációs kombi gázkaz
 • Stihl MS180 C motorfűrész

  Megkímélt állapotban, garanciával eladó.(2007) Műszaki adatok Lökettérfogat 31,8 cm3 Teljesítmény 1,5/2,0 kW/LE Súly 4,2 kg Teljesítménysúly 3 kg/kW Oilomatic fűrészlánc osztása/típusa 3/8" Picco Micro Rollomatic vezetőlemez 30 cm névleges vágáshossz 35 cm Extra: Gyors láncfeszítés Ergostart Kompenzátor

  39 990 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Székesfehérvár | jofogas.hu

  Stihl MS180 C motorfűrész
 • 900 000 Ft

  Mosonmagyaróvár | Vatera

  HERZ osztrák faapriték pellet kazán 10-30 kw autom
 • 380 voltos szivattyu eladó

  1 db 380 voltos 2 kw-os két lépcsős 120 liter/perc4 bárt nyom  és 1 db 380 voltos szivatyu  és1 db 220 voltos szivattyu  Ár:20,000, 10.000  12,000Ft Tel:30/632-5276. Győr.    

  20 000 Ft

  Használt | 2015.07.07. | Győr | jofogas.hu

  380 voltos szivattyu eladó

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • 30 kW