Keressen 835 378 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

Wagner+festékszóró

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • Wagner+festékszóró
Megyék, ahol van eladó Wagner+festékszóró

14 találat Wagner+festékszóró kifejezésre

 • Wagner airless festékszóró eladó cserélhető

  Eladó Wagner 2600H ipari festékszóró tömlővel pisztollyal jó állapotban.Csere is érdekel guruló állvány de bármit meghalgatok.

  160 000 Ft

  2014.08.15. | Eger | jofogas.hu

  Wagner airless festékszóró eladó cserélhető
 • Wagner Festékszóró gép

  Egyetlen egyszer sem használt, új állapotban lévő Wagner festékszoró gép, melynek új ára 100.000 Ft. link: http://www.machinemart.co.uk/shop/product/details/wagner-0418011-paint-crew-fast-and-smart-spr

  60 000 Ft

  2014.08.19. | Sopron | jofogas.hu

  Wagner Festékszóró gép
 • 2 200 Ft

  Esztergom | Vatera

  Elekromos festékszóró WAGNER !!!
 • Wagner W 985 E falfestékszóró rendszer

  2 éve vásároltam, újszerű, hibátlan az állapota! A készüléknek megvan az eredeti doboza és egy DVD lemez hozzá. Wagner elektromos festékszóró rendszer adatai Kimondottan diszperziós falfestékhez Teljesítményfelvétel: 600 W Feszültség: 230-240 V ~ 50 Hz 15 m2 5 perc alatt!!! Porlasztási teljesítmény: 140 W Max. szállított mennyiség 0,525 L/perc Legnagyobb viszkozitás: 3500 mpas Tömlő hossza: 3,5 m Pisztolyhossz: 70 cm Kettős szigetelés Csatlakozás: csak FI-biztosított dugaszolóaljzattal (16 A) Hangnyomás szint: 70 dB (A) Súly: 5,2 kg Wagner elektromos festékszóró jellemzői Mobil festékszóró rendszer falfestékhez. A Wallperfect W 985 E segítségével a belső falfestékek hígítatlanul vagy enyhén hígítva (max. 0-10%) fújhatók. Falak és a mennyezet gyors és jó minőségű festéséhez. Festéksugár szélesség beállítása: széles, vagy vékony festéksugár. A széles festéksugár beállítás a nagyobb felületekhez, a vékony a kis felületek, sarkok, élek fújásához. A könnyű és kézreálló szórórúddal fáradság nélkül befújhatunk nagy felületeket falfestékkel. Nagyon praktikus: A festéket közvetlenül a festékes vödörből szívja fel. Öntisztító funkció - öntisztuló a szivattyú néhány perc alatt. Wagner elektromos szórópisztoly alkalmazása A festékszóróval felhordható anyagok A Wallperfect W 985E speciálisan beltéri falfestékek felhordásra lett kifejlesztve. Vízben oldódó belső falfesték, azaz diszperzió és latex festék, feltételesen homlokzatfesték. Nem használható olyan anyagokkal, melyek erősen csiszoló alkotóelemeket tartalmaznak, homlokzati vakolat, lúgok és savtartalmú bevonó anyagok. Anyagok 21°C alatti lobbanásponttal. Ipari használatra nem ajánlott!

  50 000 Ft

  2014.08.19. | Cserszegtomaj | jofogas.hu

  Wagner W 985 E falfestékszóró rendszer
 • 29 990 Ft

  XIV. kerület | Vatera

  WAGNER W 550 Festékszóró pisztoly 800ml tartállyal
 • Wagner Project Pro airless festőgép (Új)

  WEB: fehergep.hu Technikai adatok: Teljesítményfelvétel: 670 Watt Fúvókaméret (alaptartozék): L / 0,017 Szórópisztoly (alaptartozék): PP-05 Max. szállított mennyiség 0,95 Liter / perc Max. szórónyomás: 200 bar Tömlőhossz: 7,5 m Általános jellemzők: A Projectpro név alatt a Wagner egy új készülékcsaládot fejlesztett ki, amely ideális olyan projektmunkák esetén, ahol rendszeresen nagyobb felületeken kell festési vagy diszperzit felhordási feladatokat végezni. Oldószerekkel szembeni nagy ellenálló képességük alkalmassá teszi a Projectpro készülékeket a lakkokkal és lazúrokkal való munkára is.. A P117 stabil lábakon álló, hord-fogantyúval ellátott dugattyús szivattyús festőberendezés. Kompakt mérete és kis súlya könnyen szállíthatóvá és tárolhatóvá teszi. A feldolgozható anyagok széles köre ideális társsá teszi a kis- és közepes méretű új építési és felújítási projektekben. Közvetlen felszívás az eredeti festéktartályból A fém szórópisztolyt praktikus megfordítható fúvókával szerelték fel, így az eltömődések pillanatok alatt eltávolíthatók. A P 117 könnyen üzembe helyezhető és megbízhatóan üzemeltethető. A kézi nyomásszabályozó szelep mindig biztosítja a beömlőszelep akadálymentes működését. Könnyen kezelhető A kényelmesen kézben tartható szórópisztoly, könnyen átlátható vezérlés egyszerűvé teszi a festékszóró kezelését. Közvetlen felszívás az eredeti festéktartályból. A felszívócsövet csak be kell dugni a festéktartályba, és már kezdődhet is a munka. Így a folytonos utántöltéssel sem kell törődnie. Alkalmazási terület: Projectpro berendezések az anyagok széles körével használhatók. Emulziók és latexfestékek a falak, mennyezetek, pincék és garázsok számára; Lazúrok és favédőanyagok a faházak, zsaluzatok vagy kocsibeállók számára; Korrózióvédő szerek a fém tartószerkezetekhez. Az összes elterjedt vízbázisú vagy oldószeres anyagot egyszerűen és pro - fesszionális módon lehet felhordani vele. A 220V-os hálózatba csatlakoztatás csak egy áramvédő kapcsolón, úgynevezett Fírelén keresztül történhet! (30 mA-es) A berendezés és a szórópisztoly közötti legalább 5 m-es távolságot be kell tartani. Garancia: 1év Utánvétes kiszállítás: Díjmentes Továbbá alkatrészek kiegészítők Wagner gépekhez

  169 000 Ft

  2014.08.14. | Székesfehérvár | jofogas.hu

  Wagner Project Pro airless festőgép (Új)
 • 150 000 Ft

  Gyöngyös | Vatera

  FESTÉKSZÓRÓ WAGNER FINISH W 1100 AIRLESS
 • Wagner Project Pro 119 airless festőgép (Új)

  WEB :fehergep.hu Technikai adatok: Teljesítményfelvétel: 720 Watt Fúvókaméret (alaptartozék): XL / 0,019 Szórópisztoly (alaptartozék): PP-05 Max. szállított mennyiség 1,25 Liter / perc Max. szórónyomás: 200 bar Tömlőhossz: 15 m Általános jellemzők: A Projectpro név alatt a Wagner egy új készülékcsaládot fejlesztett ki, amely ideális olyan projektmunkák esetén, ahol rendszeresen nagyobb felületeken kell festési vagy diszperzit felhordási feladatokat végezni. Oldószerekkel szembeni nagy ellenálló képességük alkalmassá teszi a Projectpro készülékeket a lakkokkal és lazúrokkal való munkára is.. A Projectpro 119 mobil, dugattyús szivattyús festőberendezés azokon a területeken mutatja meg igazán az előnyeit, ahol a berendezéstől nagyobb távolságot kell elérni: a 15 méter hosszú tömlővel még a legmagasabb oromfal is lefesthető. Nagy teljesítményének köszönhetően a közepestől a nagyobb projektekig mindenhol felhasználható az újépítés, felújítás és karbantartás területén. Nagy felületteljesítmény és akciósugár Nagyobb viszkozitású anyagok is feldolgozhatók Közvetlen felszívás az eredeti festéktartályból. Könnyen szállítható - A Projectpro 119 könnyen gurítható, de a csomagtartóban szállításhoz egyszerűen össze is csukható. Könnyen üzembe helyezhető és megbízhatóan üzemeltethető. Az automata nyomásszabályzó szelep a bekapcsoláskor azonnal üzembe helyeződik, így a festékszóró mindig használatra kész. Könnyen kezelhető - A kényelmesen kézben tartható szórópisztoly és a könnyen átlátható vezérlés egyszerűvé teszi a készülék kezelését. Közvetlen felszívás az eredeti festéktartályból - A felszívócsövet csak be kell dugni a festéktartályba, és már kezdődhet is a munka. Így a folytonos utántöltéssel sem kell törődnie. Alkalmazás: Projectpro berendezések az anyagok széles körével használhatók. Emulziók és latexfestékek a falak, mennyezetek, pincék és garázsok számára; Lazúrok és favédőanyagok a faházak, zsaluzatok vagy kocsibeállók számára; Korrózióvédő szerek a fém tartószerkezetekhez. Az összes elterjedt vízbázisú vagy oldószeres anyagot egyszerűen és pro - fesszionális módon lehet felhordani vele. Figyeljen a következőkre: A 220V-os hálózatba csatlakoztatás csak egy áramvédő kapcsolón, úgynevezett Fírelén keresztül történhet! (30 mA-es) A berendezés és a szórópisztoly közötti legalább 5 m-es távolságot be kell tartani. Garancia: 1év Utánvétes kiszállítás: díjmentes kiszállítással Továbbá tartozékok kiegészítők ugyanitt.

  240 000 Ft

  2014.08.14. | Székesfehérvár | jofogas.hu

  Wagner Project Pro 119 airless festőgép (Új)
 • 20 000 Ft

  Vatera

  Wagner WallPerfect 665 festékszóró falfestéshez
 • 56 990 Ft

  XIV. kerület | Vatera

  Wagner W 665 elektromos festékszóró 1800 ml Wag...
 • 39 990 Ft

  XIV. kerület | Vatera

  WAGNER W 560 Festékszóró pisztoly 800/1400ml t...
 • Wagner festékszóró

  Eladó egy ujszerű ,festéket még soha nem látott festékszóró. Vizzel próbálva működik,szépen porlaszt.Futárral,mert a postai feladás is annyi ajálva,igy meg viszik háztól-házig.

  10 000 Ft

  2014.08.13. | Ajka | jofogas.hu

  Wagner festékszóró
 • Nagynyomású festékszóró

  Wagner 2600H tipusu levegő nélküli festékszóró.Ha kérdésed van írj vagy hívj.

  158 000 Ft

  2014.07.26. | Berettyóújfalu | jofogas.hu

  Nagynyomású festékszóró

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • Wagner+festékszóró