Keressen 93 494 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

center sugárzó hangfalak

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • center sugárzó hangfalak

1 találat center sugárzó hangfalak kifejezésre

 • Technics SC-EH760 házimozi + 2 kazettás deck, 5-ös CD lejátszó eladó

  Évek óta kihasználatlanul áll szeretett házimozi rendszerem. Most elővettem, beüzemeltem, hibátlanul működik minden funkciója. A képeken nem szerepelnek, de megvannak a háttér hangsugárzók is. A tetején vannak minimális használati karcok, a front karcmentes, nagyon szép állapotú, még a távirányító is kopás mentes.
  4 külön álló részből áll, melyeket szalagkábel köt össze. 5 csatornás erősítő rádióval, hangprocesszor, 2 kazettás lejátszó és 5 cd-s lejátszó.
  A hangprocesszor Dolby Pro-Logic hangsávot tud dekódolni, Dolby Digital, DTS dekóder nincs benne. Ezen kívül különböző térhatású hangzást tud képezni sztereó jelből, valamint center kiemelés, hallgatói pozíció megadása lehetséges.
  Teljesítménye bőven elég 15-20 m2-re.A front hangfalak 3x erősítésűek, ami azt jelenti, hogy az erősítőből 3 pár kábel fut, minden hangsugárzó külön van bekötve. 16cm mély, 12cm mély-közép és 5cm magas sugárzó van a frontokban.
  Bemenetek:- 5.1 analóg bemenet DD ill. DTS dekóderrel ellátott DVD lejátszóhoz, Blu-ray lejátszóhoz,- 2db sztereó RCA bemenet
  Kimenetek: sztereó RCA kimenet, subwoofer kimenet.Tud ébresztő funkciót cd, kazetta, vagy rádió bekapcsolásával.két kazettás deck oda-vissza játszik, megkeresi a számok elejét, dolby zajszűrővel is el van látva, az ajtó is elektromosan nyílik.
  E-mailben tudok küldeni 18 megapixeles képeket is róla.Adok hozzá ajándékba egy eredeti Technics bemutató állványt, jól mutat rajta és praktikus, ha nem toronyként van össze illesztve.

  40 000 Ft

  Használt | 2015.01.11. | Magyarország | hardverapro.hu

  Technics SC-EH760 házimozi + 2 kazettás deck, 5-ös CD lejátszó eladó

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • center sugárzó hangfalak