Keressen 2 422 544 használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

gyerekülés előre

Megyék, ahol van eladó gyerekülés előre

107 találat gyerekülés előre kifejezésre

 • Eladó, OK Baby gyerekülés, előre szerelhető

  Eladó egy jó állapotú, előre szerelhető OK Baby gyerekülés. Nincs rajta törés, repedés, enyhén napszívott. A lábtartó magassága állítható. Igény szerint postázom, költségtérítés esetén

  8 500 Ft

  2014.04.13. | jofogas.hu

  Eladó, OK Baby gyerekülés, előre szerelhető
 • Biciklis gyerekülés hátsó 2 db; 6000 Ft/db

  Képen látható 2 db gyerekülés eladó. Használt, de jó állapotúak. 6000 Ft / db. Külön-külön és egyben is elvihető. Átvehető Bp IX.,VIII., XI. kerületben előre megbeszélt időpontban, illetve Debrecenben is, de ott kb csak havi egyszer.

  6 000 Ft

  2014.04.14. | jofogas.hu

  Biciklis gyerekülés hátsó 2 db; 6000 Ft/db
 • 3 990 Ft

  Pécs | Vatera

  Ok Baby előre szerelhető kerékpáros gyerekülés
 • Polisport Wallaro Deluxe kerékpáros gyerekülés

  Eladó Polisport gyermekülés adapterrel. Bp. Westend közelében megtekinthető a du-esti órákban. A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra egyszerűen állítható. (Qst system). A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el a kényelmes ülésben. Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védia gyermek nyakát, fejét. A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható párnázott övrendszer gondoskodik A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik, és megerősített lábvédelemmel van ellátva. Az ülés egyszerűen , külön szerszámok nélkül felszerelhető. A szállítható gyermek súlya: 9-22 kg

  11 900 Ft

  2014.04.16. | jofogas.hu

  Polisport Wallaro Deluxe kerékpáros gyerekülés
 • 4 500 Ft

  XVIII. kerület | Vatera

  kerékpáros gyerekülés előre (kétszemélyes, dupla)
 • Előre szerelhető gyerekülés

  Eladó előre szerelhető gyerek ülés szép állapotban egy kis hibája van hogy övet kell hozzá venni mert én is így vettem amivel a gyereket le fogatód.

  5200 Ft

  2014.02.24. | jofogas.hu

  Előre szerelhető gyerekülés
 • Babypoint autós gyerekülés 15-36 kg

  Biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg. EU szabványnak megfelelő. Felhajtható karfák és kihajtható pohártartók. Kényelmes, mérete állítható. Az ülés háttámla részét előre lehet dönteni. Huzata levehető, mosható (nincs kimosva, de úgyis mindenki megtenné).

  8000 Ft

  2014.02.14. | jofogas.hu

  Babypoint autós gyerekülés 15-36 kg
 • Kerékpáros gyerekülés

  Eladó a képen látható Bilby JR. márkájú Portugál gyártmányú előre szerelhető kerékpáros gyerekülés a hozzá tartozó rögzítővel együtt. A gyerek biztonságát 3 pontos biztonsági öv és keresztpánt illetve lábrögzítő biztosítja. Csak 4 napig használtuk így újszerű hibátlan állapotú!

  10000 Ft

  2014.03.14. | jofogas.hu

  Kerékpáros gyerekülés
 • Pierre Cardin PS293 Isofix autós gyerekülés 0-18kg

  Pierre Cardin ps293 isofix gyerekülés kitűnő állapotban eladó. újonnan vásároltuk, kb. 1 évet használtuk. Isofix bázistalppal együtt! - Kiemelten jó oldalütközés elleni védelem - 0-18kg-ig használható gyermekülés - 6 pozicióba dönthető az ülés (akár menet közben is) - Állítható övmagasság 5 pontos központi övfeszítővel - Váll- és lágyékvédővel felszerelve - Külön fejszűkítővel ellátva, mely kivehető - Huzata levehető, mosható - Könnyített beköthetőség (mivel az ülőrész előre hajtható) - Huzatának anyaga kiváló minőségű - Az ülőkagyló egyben dönthető, így a gyermek kényelmesen alhat utazás közben - A gyerekülés Isofix rendszer nélkül is használható és rögzíthető az autóba! postázom is!

  25000 Ft

  2014.02.23. | jofogas.hu

  Pierre Cardin PS293 Isofix autós gyerekülés 0-18kg
 • Polisport Boodie Vázra Szerelhető Gyerekülés

  A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. * Lehetséges, hogy egy plusz adapter segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására. * Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. * Az ülés helyzete előre hátra állítható. * Az ülés gyorsan le és felszerelhető. * A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen. * Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét. * A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. * A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. * A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik. * Az ülés egyszerűen, külön szerszámok nélkül felszerelhető. * A szállítható gyermek súlya: 9-22 kg. * szín: szürke/zöld

  9900 Ft

  2014.02.24. | jofogas.hu

  Polisport Boodie Vázra Szerelhető Gyerekülés
 • Polisport gyerekülés

  A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. Lehetséges, hogy egy plusz adapter segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására. Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra egyszerűen állítható (Qst system). A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el a kényelmes ülésben. Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét is. A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik, és megerősített lábvédelemmel van ellátva. Egyszerűen, külön szerszámok nélkül felszerelhető. Ezüst/kék színben vásárolható. A szállítható gyermek súlya: 9-22 kg.

  7500 Ft

  2014.02.06. | jofogas.hu

  Polisport gyerekülés
 • Polisport gyerekülés biciklire

  Alig használt, szép állapotban, csavarokkal! A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető . Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra állítható. Az ülés gyorsan le és felszerelhető. A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen. Az ülés magasított háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét . A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik. Az ülés egyszerűen, külön szerszám nélkül felszerelhető, A szállítható gyermek súlya: 9-22kg A gyermekülés felszereléséről megtekinthető egy kisfilm, amely itt található: Polisport Boodie

  10000 Ft

  2014.02.11. | jofogas.hu

  Polisport gyerekülés biciklire
 • Graco autós biztonsági gyerekülés/hordozó talppal

  Graco autós biztonsági gyerekülés, hordozó rögzítő talppal. A rögzítő talp megkönnyíti a hordozó autóba rögzítését, nem kell minden alkalommal az autó biztonsági övével vesződni, egy kézmozdulattal kivehető-berakható az autóba a hordozó. A kihajtható lába megakadályozza erős fékezésnél az előre billenést, így sokkal biztonságosabb! Fej és törzsszűkítő van hozzá, valamint alul párna (nincs fotózva, de megvan), szép állapotban. Új ára a hordozónak 23.000,-Ft, és hozzá a talp még 13.500,-Ft, azaz összesen 36.500,-Ft Nagyon megéri, én 15 000,-Ft-ért adom együtt a kettőt, szép állapotban, mosható huzat, unisex szín, lehajtható napvédővel stb.

  15000 Ft

  2014.01.10. | jofogas.hu

  Graco autós biztonsági gyerekülés/hordozó talppal
 • 9-25 kg biztonsági gyerekülés

  Eladó a képeken látható 4 Baby Weelmo típusú gyerekülés megkímélt állapotban! Jellemzői: - Biztonsági besorolása: ECE R 44/04 szabvány - 5 pozícióba dönthető az ülés - Állítható övmagasság, vastag vállpárnával - 5 pontos központi övfeszítővel. - Külön fejszűkítővel ellátva, mely kivehető. - Huzata levehető; és 30 Celsius fokos vízben kézzel mosható - Könnyített rögzíthetőség (mivel az ülőrész előre hajtható). Huzatának anyaga kiváló minőségű, és meggátolja a gyermek túlzott izzadását, az ülőkagyló egyben dönthető (menet közben is, ami nagyon praktikus), így a gyermek kényelmesen alhat utazás közben. Telefon: 06-70/314-0260

  13000 Ft

  2014.02.22. | jofogas.hu

  9-25 kg biztonsági gyerekülés
 • Biciklis gyerekülés O.K Baby

  Keveset használt előre szerelhető biciklis gyerekülés. Boltban(Brendon) az ára 14990 ft. Tulajdonságok A kapaszkodó karfa 10 hónapos kor után eltávolítható. Ajánlott kor (hó):9+ Terhelhetősége (max. kg):15 Rögzítés módja:egy mozdulattal levehető, menetiránynak megfelelően Rögzíthető:kormány mögé Bicikli vázcsövének lehetséges átmérője (mm):32-52 Belső biztonsági öve:3 pontos A biztonsági öv magassága állítható. A lábtartó magassága állítható Állítható üléstávolság Anyaga:műanyag, huzat levehető, tisztítása:kézi mosással Postázni tudom saját dobozában.

  7000 Ft

  2014.03.11. | jofogas.hu

  Biciklis gyerekülés O.K Baby
 • Römer Duo Plus Isofix 9-18 kg gyerekülés

  Römer Duo Plus Isofix 9-18 kg Új után gyártott huzattal + fejszűkítővel! 04-es szabvány Balesetmentes. Menet közben dönthető. Öv magassága 7 fokozatban könnyedén állítható átfűzés nélkül. Postaköltség előre utalással 1700 ft. Utánvéttel 2000 ft.

  36000 Ft

  2014.01.25. | jofogas.hu

  Römer Duo Plus Isofix 9-18 kg gyerekülés
 • Autós gyerekülés 0-18kg

  Arccal előre és hátrafelé is szerelhető,a háttámla 3 pozícióban dönthető menet közben is.5 pontos,központi övfeszítővel felszerelt biztonsági övvel rendelkezik, EU szabványnak megfelel.A szűkítőbetét kivehető ahogy cseperedik a baba. Korának megfelelő állapotban eladó.

  7000 Ft

  2014.03.03. | jofogas.hu

  Autós gyerekülés 0-18kg
 • Gyerekülés eladó

  Gyerek elé hajtható könyöklős gyerekülés.A könyöklő részt előre hajtás után középen rögzíthetjük,kellemes utazást biztosítva a gyerek számára. A kioldó gombbal a könyöklő kioldható és a gyerek kivehető.Nagyon szerettük,megkímélt. 9-19,5kg és 66-106cm-es gyerekek számára javasolt.

  20000 Ft

  2014.02.23. | jofogas.hu

  Gyerekülés eladó
 • Biztonsági gyerekülés biciklire konzolos is. Új

  Eladó új konzolos vagy csomagtartóra szerelhető, biztonsági gyerekülés kerékpárra. Csomagtartóra: Kb. 8 hónapos kortól ajánlott, 22 kg-ig, hátra, csomagtartóra szerelhető, szerszám nélkül könnyen feltehető-levehető, mosható betéttel, 3 pontos övvel, állítható lábtartóval. Vázra konzollal: Hátulra, a vázra szerelhető, 22 kg -ig (kb. 7 év) használható szuperkomfortos gyerekülés kiváló ár/érték aránnyal. Gondoljon a kicsi biztonságára, és válasszon bukósisakot is az üléshez. Állítható méretű, kedvező árú sisakjainkról érdeklődjön telefonon vagy emailben. Állíthatóak, azaz próba nélkül is bátran megveheti, hiszen a gyermek fejéhez állítható a belső mérete. Méretek: Szélesség: 29 cm. Háttámla magasság: 46 cm. Teljes magasság: 70 cm. Ülőfelület: 16*22 cm. Lábmagasság: max. 22 cm. Jellemzők: - ülni tudó babáknak kisiskoláskorig használható gyerekülés - állítható lábtartó - gyerekbiztos csat, dupla biztonsági rendszerrel - vállpárna - beépített lábvédő - rázkódáselnyelő konzolcső (a konzolos kivitelnél) - könnyedén levehető a kerékpárról, ha nincs rá szükség -színválaszték változó. Garancia: 6 hónap. Ár: 11.900 ft. Személyesen átvehető előzetes egyeztetés után: Szigetszentmiklóson és környékén. Szállítási költség 3,1-5 kg.: Budapesten előre utalással:1260 ft., utánvéttel:1400 ft. Az országban bárhova előre utalással:1275 ft., utánvéttel:1415 ft. Megrendelés és további termékeinkről tájékoztatás: +36/20-3386-031 Megrendelés és további termékeinkről tájékoztatás: +36/20-3386-031 További termékeink: Fajátékok, ajándékok, háztartási termékek: www.fajatekok.hupont.hu Elektromos kerékpárjaink: www.elektromosbicikli.hupont.hu Borovi fenyő bútoraink: www.vizifenyobutor.hu , www.vizifenyobutor.webnode.hu , www.vizifenyobutor.hupont.hu

  11900 Ft

  2014.02.19. | jofogas.hu

  Biztonsági gyerekülés biciklire konzolos is. Új
 • Biztonsági gyerekülés biciklire konzol csomagtartó

  Eladó új konzolos vagy csomagtartóra szerelhető, biztonsági gyerekülés kerékpárra. Csomagtartóra: Kb. 8 hónapos kortól ajánlott, 22 kg-ig, hátra, csomagtartóra szerelhető, szerszám nélkül könnyen feltehető-levehető, mosható betéttel, 3 pontos övvel, állítható lábtartóval. Vázra konzollal: Hátulra, a vázra szerelhető, 22 kg -ig (kb. 7 év) használható szuperkomfortos gyerekülés kiváló ár/érték aránnyal. Gondoljon a kicsi biztonságára, és válasszon bukósisakot is az üléshez. Állítható méretű, kedvező árú sisakjainkról érdeklődjön telefonon vagy emailben. Állíthatóak, azaz próba nélkül is bátran megveheti, hiszen a gyermek fejéhez állítható a belső mérete. Méretek: Szélesség: 29 cm. Háttámla magasság: 46 cm. Teljes magasság: 70 cm. Ülőfelület: 16*22 cm. Lábmagasság: max. 22 cm. Jellemzők: - ülni tudó babáknak kisiskoláskorig használható gyerekülés - állítható lábtartó - gyerekbiztos csat, dupla biztonsági rendszerrel - vállpárna - beépített lábvédő - rázkódáselnyelő konzolcső (a konzolos kivitelnél) - könnyedén levehető a kerékpárról, ha nincs rá szükség -színválaszték változó. Garancia: 6 hónap. Ár: 11.900 ft. Személyesen átvehető előzetes egyeztetés után: Szigetszentmiklóson és környékén. Szállítási költség 3,1-5 kg.: Budapesten előre utalással: 1260 ft., utánvéttel:1400 ft. Az országban bárhova előre utalással:1275 ft., utánvéttel:1415 ft. Megrendelés és további termékeinkről tájékoztatás: +36/70-329-4217 További termékeink: Fajátékok, ajándékok, háztartási termékek: www.fajatekok.hupont.hu Elektromos kerékpárjaink: www.elektromosbicikli.hupont.hu Borovi fenyő bútoraink: www.vizifenyobutor.hu , www.vizifenyobutor.webnode.hu , www.vizifenyobutor.hupont.hu

  11900 Ft

  2014.03.14. | jofogas.hu

  Biztonsági gyerekülés biciklire konzol csomagtartó
 • OK Baby Orion kerékpáros gyerekülés, új, előre

  Eladó a képeken látható OK Baby Orion gyerekülés. Teljesen új, sosem volt felszerelve. Magyar nyelvű leírással, szerszámaival együtt adom. Előre, a kormánybilincsre szerelhető a kormány és a vezető közé vagy a kormányon túlra. A gyermeket az ülőkében a kényelmetlen öv helyett a biztonsági kar tartja (a derék körül biztonsági öv is van), mely kattanókarral ellátott biztonsági zárral működik. Az ülőke párnázata különösen kényelmes, nedvességálló, hőálló expandált polietilén. Az ülőke vízszintes irányban szabályozható a kerékpárok különböző típusaihoz alkalmazkodva. Max. 15kg-ig használható. Az ülőke 26"-28"-as kerékkel és 32-38mm átmérőjű kormánybiliccsel rendelkező kerékpárokhoz alkalmazható. Egyetlen hibája, hogy a lábrögzítőnél egy pöcök letört. De mivel ez nem a rögzítő pöcök, csak a szíjat "vezeti" (ilyen a legtöbb típuson nincs is), a használhatóságot nem befolyásolja. A telefonos (+36707081263) kapcsolatfelvételt javaslom, mert az üzenetek néha csak napok múltán érkeznek meg (természetesen azokra is szívesen válaszolok). Az árakat úgy alakítom ki, hogy ne kelljen alkudozni. Kérlek, akkor jelentkezz, ha ez neked is megfelel! Postázom is. A postaköltség előreutalással házhoz kézbesítéssel 1150Ft, előreutalással postán maradó csomagként (nem viszi ki a kézbesítő, hanem be kell menni érte a postára) 950Ft, utánvéttel házhoz kézbesítéssel 1470Ft, utánvéttel postán maradó csomagként 1270Ft. Képek szerint. Több motoros- és bébiholmit, játékot hirdetek. A többi hirdetésemet így találod meg: A Mit keres? mezőbe írd ezt: fazekasviki Válaszd ki az összes kategóriát és az összes régiót Jelöld be a "Keresés a leírásban is" mezőt

  8000 Ft

  2014.03.09. | jofogas.hu

  OK Baby Orion kerékpáros gyerekülés, új, előre