Keressen 2 582 414 használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

gyerekülés előre

Megyék, ahol van eladó gyerekülés előre

110 találat gyerekülés előre kifejezésre

 • Cybex Aton autós gyerekülés, babahordozó 0-13kg

  Hirdetés szövege Eladó a képen látható, megkímélt állapotban lévő babahordozó. Eredeti, foltmentes, mosható huzattal. Egyetlen hibája, hogy nagymama véletlen kiégette a hordozó tetején a huzatot. Ez látszik is az utolsó képeken. Ezen hibáját leszámítva tökéletes állapotban van. Dohányzás és állatszőr mentes autóban volt használva.

  Jellemzői:
  - Újszülött kortól használható
  - A legmodernebb európai szabvány szerint tesztelve
  - Travel System rendszerre felkészítve
  - A következő babakocsikhoz használható: ABC Design 3-Tec, ABC Design Avus, ABC Design Turbo 4S, ABC Design Turbo 6S, ABC Design Zoom, Cybex Callisto, Cybex Onyx
  - Rögzítés módja: az autó biztonsági övével rögzíthető rögzítőtalppal, Isofix-es rögzítőtalppal, vagy az autó 3 pontos biztonsági övével, menetiránynak ellentétesen
  - Rögzíthető: a gépjármű első vagy hátsó ülésére (az első ülésen kizárólag kikapcsolt légzsák esetén használható)
  - Energiaelnyelő betétet tartalmaz
  - Az L.S.P. rendszernek köszönhetően kiváló oldalütközés-elleni védelmet nyújt
  - Lekerekített alja lehetővé teszi, hogy az autóból kivéve hintáztassuk
  - A hordozókar 3 fokozatban gombbal állítható
  - Belső biztonsági öve: 3 pontos, központi övfeszítős
  - Felszereltsége: gerinckiemelő betét, naptető, puha fejszűkítő betét
  - Súlya (kg): 3,5

  Személyes átvétel Budapesten lehetséges előre egyeztetve. Érdeklődni lehet a 06-70-5358013 számon.

  7 000 Ft

  2014.04.22. | Budapest, V. kerület | startapro.hu

  Cybex Aton autós gyerekülés, babahordozó 0-13kg
 • Römer King autós gyerekülés 9-18kg

  Hirdetés szövege A képen látható gyönyörű állapotban lévő RÖMER KING TS autósülést(9-18kg) kínáljuk eladásra. 8 hónapos kortól 4 éves korig.

  Az ülés funkcionális szempontból kifogástalan, balesetmentes, a hungarocell épp és sértetlen.
  Eredeti, foltmentes, szakadásmentes, sérülésmentes, szálhúzódás nélküli, mosható huzattal.
  Ahogy a képen is látható kifogástalan állapotban van az ülés és a huzat is.
  Dohányzás és állatszőr mentes autóban volt használva.

  Jellemzői:
  -európai szabványnak megfelelő ülés, biztonsági jelzéssel ellátott. ECE 44/03-as
  -kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem
  -9-18 kg-ig használható
  -Menetiránnyal megegyezően rögzíthető
  -Bekötése rendkívül könnyű és gyors
  -5 pontos öv
  -központi övfeszítős, magassága a huzat levétele nélkül több fokozatban állítható
  -szellőzőrendszer
  -dupla héjszerkezet
  -döntőpozícióba menet közben is állítható
  -övmagassága átfűzéssel állítható
  -huzata levehető, 30 fokon mosható

  A terméket méretéből, súlyából adódóan nem postázzuk! Személyes átvétel Budapesten lehetséges előre egyeztetve. Érdeklődni lehet a 06-70-5358013 számon, vagy az ildime@freemail.hu címen lehet.

  12 200 Ft

  2014.04.22. | Budapest, V. kerület | startapro.hu

  Römer King autós gyerekülés 9-18kg
 • 3 990 Ft

  Pécs | Vatera

  Ok Baby előre szerelhető kerékpáros gyerekülés
 • CAM gyerekülés 9-18 kg-ig

  Minőségi gyermekülés autóban - lakásban egyaránt használható a stabil talpnak köszönhetően. Az ülés dönthető , hárompontos biztonsági övvel felszerelt . Átvehető Vácon vagy Dunakeszin . Posta is megoldható de csak előre utalással (kb.1000.-Ft).

  6 000 Ft

  2014.04.23. | jofogas.hu

  CAM gyerekülés 9-18 kg-ig
 • CAM babahordozó (gyerekülés) 0-10 kg - ig

  Minden igényt kielégítő babahordozó 0-10 kg-ig . Két tárolórekesz , hintafunkció , hárompontos biztonsági öv ,fejtámasz 3 hónapos korig , forgatható fogantyú mely több irányban is beállítható . Nekünk nagyon bevált ez a márka és minőség . Átvehető Vácon vagy Dunakeszin . Posta is megoldható de csak előre utalással (kb.1000.-Ft).

  5 000 Ft

  2014.04.23. | jofogas.hu

  CAM babahordozó (gyerekülés) 0-10 kg - ig
 • Römer King autós gyerekülés 9-18kg

  A képen látható gyönyörű állapotban lévő Römer King TS autósülést(9-18kg) kínáljuk eladásra. 8 hónapos kortól 4 éves korig. Az ülés funkcionális szempontból kifogástalan, balesetmentes, a hungarocell épp és sértetlen. Eredeti, foltmentes, szakadásmentes, sérülésmentes, szálhúzódás nélküli, mosható huzattal. Ahogy a képen is látható kifogástalan állapotban van az ülés és a huzat is. Dohányzás és állatszőr mentes autóban volt használva. Jellemzői: -európai szabványnak megfelelő ülés, biztonsági jelzéssel ellátott. ECE 44/03-as -kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem -9-18 kg-ig használható -Menetiránnyal megegyezően rögzíthető -Bekötése rendkívül könnyű és gyors -5 pontos öv -központi övfeszítős, magassága a huzat levétele nélkül több fokozatban állítható -szellőzőrendszer -dupla héjszerkezet -döntőpozícióba menet közben is állítható -övmagassága átfűzéssel állítható -huzata levehető, 30 fokon mosható A terméket méretéből, súlyából adódóan nem postázzuk! Személyes átvétel Budapesten lehetséges előre egyeztetve. Érdeklődni lehet a 06-70-5358013 számon, vagy az ildime@freemail.hu címen lehet.

  12 200 Ft

  2014.04.23. | jofogas.hu

  Römer King autós gyerekülés 9-18kg
 • Cybex Aton autós gyerekülés, babahordozó 0-13kg

  Eladó a képen látható, megkímélt állapotban lévő babahordozó. Eredeti, foltmentes, mosható huzattal. Egyetlen hibája, hogy nagymama véletlen kiégette a hordozó tetején a huzatot. Ez látszik is az utolsó képeken. Ezen hibáját leszámítva tökéletes állapotban van. Dohányzás és állatszőr mentes autóban volt használva. Jellemzői: - Súlycsoport:0-13 kg - Kategória:0+ - Újszülött kortól használható - A legmodernebb európai szabvány szerint tesztelve - Travel System rendszerre felkészítve - A következő babakocsikhoz használható: ABC Design 3-Tec, ABC Design Avus, ABC Design Turbo 4S, ABC Design Turbo 6S, ABC Design Zoom, Cybex Callisto, Cybex Onyx - Rögzítés módja: az autó biztonsági övével rögzíthető rögzítőtalppal, Isofix-es rögzítőtalppal, vagy az autó 3 pontos biztonsági övével, menetiránynak ellentétesen - Rögzíthető: a gépjármű első vagy hátsó ülésére (az első ülésen kizárólag kikapcsolt légzsák esetén használható) - Energiaelnyelő betétet tartalmaz - Az L.S.P. rendszernek köszönhetően kiváló oldalütközés-elleni védelmet nyújt - Lekerekített alja lehetővé teszi, hogy az autóból kivéve hintáztassuk - A hordozókar állítható, fokozatok száma: 3 - A hordozókar gombbal állítható - A hordozókar gombbal, akár egy kézzel is állítható - Belső biztonsági öve: 3 pontos, központi övfeszítős - Felszereltsége: gerinckiemelő betét, naptető, puha fejszűkítő betét - Súlya (kg): 3,5 - A huzat anyaga: pamut, poliészter - A huzat levehető, tisztítása: mosógép A terméket méretéből, súlyából adódóan nem postázzuk! Személyes átvétel Budapesten lehetséges előre egyeztetve. Érdeklődni lehet a 06-70-5358013 számon.

  7 000 Ft

  2014.04.23. | jofogas.hu

  Cybex Aton autós gyerekülés, babahordozó 0-13kg
 • Römer gyerekülés kerékpárra

  Nagyon szép állapotú gyerekülés! Maximális teherbírás 15kg. Előre felszerelhető,egy mozdulattal le és feltehető. Újszerű állapotban.

  7000 Ft

  2014.03.22. | jofogas.hu

  Römer gyerekülés kerékpárra
 • Előre szerelhető gyerekülés

  Eladó előre szerelhető gyerek ülés szép állapotban egy kis hibája van hogy övet kell hozzá venni mert én is így vettem amivel a gyereket le fogatód.

  5200 Ft

  2014.02.24. | jofogas.hu

  Előre szerelhető gyerekülés
 • Babypoint autós gyerekülés 15-36 kg

  Biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg. EU szabványnak megfelelő. Felhajtható karfák és kihajtható pohártartók. Kényelmes, mérete állítható. Az ülés háttámla részét előre lehet dönteni. Huzata levehető, mosható (nincs kimosva, de úgyis mindenki megtenné).

  8000 Ft

  2014.02.14. | jofogas.hu

  Babypoint autós gyerekülés 15-36 kg
 • Kerékpáros gyerekülés

  Eladó a képen látható Bilby JR. márkájú Portugál gyártmányú előre szerelhető kerékpáros gyerekülés a hozzá tartozó rögzítővel együtt. A gyerek biztonságát 3 pontos biztonsági öv és keresztpánt illetve lábrögzítő biztosítja. Csak 4 napig használtuk így újszerű hibátlan állapotú!

  10000 Ft

  2014.03.14. | jofogas.hu

  Kerékpáros gyerekülés
 • Polisport Cycle gyermek kerékpáros ülés 22 kg-ig

  A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra állítható, a gyermek krékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen. Az ülés magasított háttámlával rendelkezik, amely védi a gyermek nyakát, fejét is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik, egyszerűen, külön szerszámok nélkül felszerelhető. A szállítható gyermek súlya:22 kg-ig

  15 000 Ft

  2014.04.23. | jofogas.hu

  Polisport Cycle gyermek kerékpáros ülés 22 kg-ig
 • Pierre Cardin PS293 Isofix autós gyerekülés 0-18kg

  Pierre Cardin ps293 isofix gyerekülés kitűnő állapotban eladó. újonnan vásároltuk, kb. 1 évet használtuk. Isofix bázistalppal együtt! - Kiemelten jó oldalütközés elleni védelem - 0-18kg-ig használható gyermekülés - 6 pozicióba dönthető az ülés (akár menet közben is) - Állítható övmagasság 5 pontos központi övfeszítővel - Váll- és lágyékvédővel felszerelve - Külön fejszűkítővel ellátva, mely kivehető - Huzata levehető, mosható - Könnyített beköthetőség (mivel az ülőrész előre hajtható) - Huzatának anyaga kiváló minőségű - Az ülőkagyló egyben dönthető, így a gyermek kényelmesen alhat utazás közben - A gyerekülés Isofix rendszer nélkül is használható és rögzíthető az autóba! postázom is!

  25000 Ft

  2014.02.23. | jofogas.hu

  Pierre Cardin PS293 Isofix autós gyerekülés 0-18kg
 • Polisport Boodie Vázra Szerelhető Gyerekülés

  A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. * Lehetséges, hogy egy plusz adapter segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására. * Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. * Az ülés helyzete előre hátra állítható. * Az ülés gyorsan le és felszerelhető. * A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen. * Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét. * A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. * A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. * A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik. * Az ülés egyszerűen, külön szerszámok nélkül felszerelhető. * A szállítható gyermek súlya: 9-22 kg. * szín: szürke/zöld

  9900 Ft

  2014.02.24. | jofogas.hu

  Polisport Boodie Vázra Szerelhető Gyerekülés
 • Polisport gyerekülés

  A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető. Lehetséges, hogy egy plusz adapter segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására. Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra egyszerűen állítható (Qst system). A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el a kényelmes ülésben. Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét is. A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik, és megerősített lábvédelemmel van ellátva. Egyszerűen, külön szerszámok nélkül felszerelhető. Ezüst/kék színben vásárolható. A szállítható gyermek súlya: 9-22 kg.

  7500 Ft

  2014.02.06. | jofogas.hu

  Polisport gyerekülés
 • Polisport gyerekülés biciklire

  Alig használt, szép állapotban, csavarokkal! A gyerekülés a kerékpár vázára adapterrel szerelhető fel. Ezáltal az ülés gyorsan le és felhelyezhető . Az adapter felszerelhető kerek és ovál vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig. Az ülés helyzete előre hátra állítható. Az ülés gyorsan le és felszerelhető. A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen. Az ülés magasított háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét . A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. A gyerekülés állítható lábtámasszal rendelkezik. Az ülés egyszerűen, külön szerszám nélkül felszerelhető, A szállítható gyermek súlya: 9-22kg A gyermekülés felszereléséről megtekinthető egy kisfilm, amely itt található: Polisport Boodie

  10000 Ft

  2014.02.11. | jofogas.hu

  Polisport gyerekülés biciklire
 • Graco autós biztonsági gyerekülés/hordozó talppal

  Graco autós biztonsági gyerekülés, hordozó rögzítő talppal. A rögzítő talp megkönnyíti a hordozó autóba rögzítését, nem kell minden alkalommal az autó biztonsági övével vesződni, egy kézmozdulattal kivehető-berakható az autóba a hordozó. A kihajtható lába megakadályozza erős fékezésnél az előre billenést, így sokkal biztonságosabb! Fej és törzsszűkítő van hozzá, valamint alul párna (nincs fotózva, de megvan), szép állapotban. Új ára a hordozónak 23.000,-Ft, és hozzá a talp még 13.500,-Ft, azaz összesen 36.500,-Ft Nagyon megéri, én 15 000,-Ft-ért adom együtt a kettőt, szép állapotban, mosható huzat, unisex szín, lehajtható napvédővel stb.

  15000 Ft

  2014.01.10. | jofogas.hu

  Graco autós biztonsági gyerekülés/hordozó talppal
 • 9-25 kg biztonsági gyerekülés

  Eladó a képeken látható 4 Baby Weelmo típusú gyerekülés megkímélt állapotban! Jellemzői: - Biztonsági besorolása: ECE R 44/04 szabvány - 5 pozícióba dönthető az ülés - Állítható övmagasság, vastag vállpárnával - 5 pontos központi övfeszítővel. - Külön fejszűkítővel ellátva, mely kivehető. - Huzata levehető; és 30 Celsius fokos vízben kézzel mosható - Könnyített rögzíthetőség (mivel az ülőrész előre hajtható). Huzatának anyaga kiváló minőségű, és meggátolja a gyermek túlzott izzadását, az ülőkagyló egyben dönthető (menet közben is, ami nagyon praktikus), így a gyermek kényelmesen alhat utazás közben. Telefon: 06-70/314-0260

  13000 Ft

  2014.02.22. | jofogas.hu

  9-25 kg biztonsági gyerekülés
 • Biciklis gyerekülés O.K Baby

  Keveset használt előre szerelhető biciklis gyerekülés. Boltban(Brendon) az ára 14990 ft. Tulajdonságok A kapaszkodó karfa 10 hónapos kor után eltávolítható. Ajánlott kor (hó):9+ Terhelhetősége (max. kg):15 Rögzítés módja:egy mozdulattal levehető, menetiránynak megfelelően Rögzíthető:kormány mögé Bicikli vázcsövének lehetséges átmérője (mm):32-52 Belső biztonsági öve:3 pontos A biztonsági öv magassága állítható. A lábtartó magassága állítható Állítható üléstávolság Anyaga:műanyag, huzat levehető, tisztítása:kézi mosással Postázni tudom saját dobozában.

  7000 Ft

  2014.03.11. | jofogas.hu

  Biciklis gyerekülés O.K Baby
 • Espiro Optima 0-25 kg autós gyerekülés jó állapot

  Espiro Optima kb másfél évet használt, kényelmes autós biztonsági gyerekülés 0-25 kg-ig kiváló minőségű anyagból -az autósülés megfelel az EU szabványoknak (ECE R44/04) -arccal előre és hátrafelé is szerelhető -3 pozícióba dönthető ülés -a puha párnákkal ellátott 5 pontos biztonsági öv hossza állítható -a fejtámla magassága állítható -puha ülészűkítő betét a legkisebb babák számára -mosható huzat -teljesen hibátlan, csak a huzatot szívta ki a nap sajnos -frissen mosott huzat Súly: 9,5 kg Irányár 20.000 Ft (új ára mostanában 33-36 ezer Ft)

  20000 Ft

  2014.03.24. | jofogas.hu

  Espiro Optima 0-25 kg autós gyerekülés jó állapot