Keressen 789 107 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

ház+részletre

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ház+részletre
 • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Megyék, ahol van eladó ház+részletre

4 találat ház+részletre kifejezésre

 • Putnokon kiváló helyen,olcsón családi ház eladó

  Putnok csendes utcájában tulajdonostól eladó egy per és tehermentes városközponthoz közeli családi ház. 3 szoba,konyha,fürdő. Gáz,víz a házban. Udvaron garázs,fúrt kút,állattartásra-gazdálkodásra alkalmas ólak,épület. Nagy kert termő gyümölcsfákkal.Rendes-normális szomszédokkal.Csak komoly fizetőképes vevő jelentkezését várom!!!Részletre csak hitelintézeten keresztül eladó,albérletbe nem kiadó! Érdeklődni emailbe,és telefonon is lehet.

  2 200 000 Ft

  Használt | 2014.09.19. | Putnok | jofogas.hu

  Putnokon kiváló helyen,olcsón családi ház eladó
 • Felsőzsolcán családi ház friss betonaljzattal

  Felsőzsolcán tulajdonostól, akár részletre is, , kulturált lakók által lakott környezetben lévő összkomfortos családi ház friss betonaljzattal eladó. A ház beosztása igen kedvező, mert a 2 nagyszoba és a két félszoba az étkezőnek is használható hallból nyílik. Van még benne fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra, 12 nm-es pince, (ami a konyha és a fürdőszoba alatt van), valamint egy 7 nm-es terasz, továbbá rendelkezésre áll még egy praktikus, kb. 26 nm-es száraz melléképület üveg elő-verandával, és egy 18 nm-es garázs, előtte kocsi-beállóval. Ha az egyik félszobára nincs szükség, nagyobb fürdőszoba és külön-bejáratú WC is könnyen kialakítható, mert a gépészeti vezetékek nyomvonalait a pince mennyezetén könnyen módosítani lehetne. A fűtést, meleg vizet egy 3 éves Bosch kombi gázkazán biztosítja, de szilárd tüzelésű kazán is beköthető. A ház északi homlokzata hőszigeteléssel ellátott. Fúrt (most nem üzemelő) kút is rendelkezésre áll. Jó a tömegközlekedési lehetőség, a miskolci buszmegálló 5 percre van. A ház aljzatbetonozása új, ezért a vevő az aljzatburkolatok típusát és színét (pl.: parketta, szalagparketta szőnyegpadló, a nappali-étkezőben a burkoló lapok) a saját elképzelései szerint választhatja ki, ehhez nincs szükség a régi, nem tetsző, vagy kopott burkolatok felbontására. Irányár: 10,4 M Ft A részletfizetés lehetőségei: Az első részlet a foglaló (min.: 2 M.Ft) A fizetési és határidő-kedvezmények és következmények: 1. A vevő a kialkudott teljes vételárat kamat nélkül 1 éven belül fizetheti ki. 2. Ha azt 1 év után nem tudja teljes mértékben kifizetni, 1 év után fennmaradt vételár-rész után a mindenkori jegybanki alapkamat duplája (jelenleg 5%) éves késedelmi kamatot fizet. 3. Ennek maximális türelmi ideje: 2 év. csak ennek letelte után válik semmissé az adás-vételi szerződés. 4. Részletfizetéses vásárlás esetén is van lehetőség az azonnali beköltözésre, ameddig a teljes vételár kifizetésre nem kerül, addig a vevő a házban bérlőként is lakhat. A bérleti díj a 2 M Ft foglaló kifizetését követően: 50 e Ft/hó, ami a további vételár-részletek kifizetésével arányosan csökken. 5. A vevő meglévő Ft összege kiegészíthető banki, államilag támogatott Ft alapú (nem változó részlet-fizetéses) lakáshitellel, amelyek már 5-6 %-os kamattal is elérhetőek. A vevő által választott megoldás az adás-vételi szerződésben is rögzítésre kerül. Ezen a megoldások a leendő tulajdonos számára egy rugalmas és biztonságos finanszírozási lehetőséget biztosítanak, hiszen nagy a valószínűsége annak, hogy aki ingatlant akar vásárolni, még nem rendelkezik a teljes vételárral, ahhoz még valamilyen ingatlant, vagy nagyobb értéktárgyat el kellene adnia. Erre viszont nincs azonnali és kényszer-helyzetben, van ideje megvárni a megfelelő vételárat kínáló vevőjét, hiszen erre biztosított az idő: többletköltség nélkül minimum 1 év, illetve részbeni nagyon kevés kamattal 2 év. További információk a 06/30/ 9279-951 és a 06/1/ 2261-519 számokon kérhetőek.

  10 400 000 Ft

  Használt | 2014.09.08. | Felsőzsolca | jofogas.hu

  Felsőzsolcán családi ház friss betonaljzattal
 • Főtérhez közeli kis ház részletre is eladó

  Központi ,jól elérhető mégis gyér forgalmú csendes helyen. kiskert és gyümölcs kedvelők számára Házi kedvencek tartása megoldható- kilencféle termő gyümölcsös gondozva virágoskert-sziklakert- veteményes,- szeparált piknikező rész. Az ingatlan közművekkel szakszerűen /számlákkal/ellátott-felújított A szoba parkettás,konyha járólap-,fürdő csempézett,járólapos-zuhanykabinnal Kamra-tároló , padlástér. Extrák :/+/ .Villas - rendszerű tetőszigetelés -világos kétablakos,redőnyözhető szoba -ablak a fürdőszobán -gázkonvektorok-gázkandalló-gáztűzhely -villany bojler éjszakai árammal. -terasz -hullámlemezzel védett -kerítés felújított,náddal árnyékolt -riasztóval,kamerával figyelt terület Részletfizetési igény esetén a vételár legalább fele készpénzben szűkséges. Avasi kisebb lakás cseréje is szóba jöhet.

  3 000 000 Ft

  Használt | 2014.09.07. | Miskolc | jofogas.hu

  Főtérhez közeli kis ház részletre is eladó
 • Legyesbényei kis kertes ház

  Legyesbényén felújított kertes ház eladó. Nyugodt, csendes kis település központjában található 2008-ban felújított kis kertes ház eladó. A lakásban új nyílászárók, víz, villanyvezeték és fürdőszoba igényesen kialakítva. Falakon gipszkarton bevonat szigeteléssel.Salétrom és penész mentes! Szobában laminált padló,többi helység kerámia burkolattal van ellátva. Iskola,óvoda,Polgármesteri hivatal,buszmegálló, posta 150 méteren beül megtalálható. Időseknek fiataloknak egyaránt ajánlom akadálymentes ingatlanom! Az ingatlan tehermentes. Részletre nem tudom oda adni.

  2 000 000 Ft

  Használt | 2014.09.08. | Legyesbénye | jofogas.hu

  Legyesbényei kis kertes ház

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ház+részletre
 • Borsod-Abaúj-Zemplén megye