Keressen 686 231 használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

konditermi

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • konditermi

63 találat konditermi kifejezésre

 • Olimpiai rúd

  Újszerű 200 cm-es, 220 cm-es olimpiai rudak eladók. 200 cm-es ára: 30000,- Ft. 220 cm-es ára: 35000,- Ft. További professzionális konditermi gépek, gumis 30-as, 50-es súlytárcsák, gumis kézisúlyzók, 30-as, 50-es rudak eladók. Érdeklődni a megadott e-mail címen lehet.

  30 000 Ft

  2014.07.17. | jofogas.hu

  Olimpiai rúd
 • Gerinckímélő profi teremkerékpár

  Fantasztikus áron, alig használtan eladó egy gerinckímélő konditermi Steelflex 4900 szobakerékpár. Előnyei: Programozható: megtett távolságot, kalóriát, sebességet és szívverést is mér, állítható és gerinckímélő ülés. Méretei: 155cm hosszú, 70cm széles és 130cm magas Ritka vétel! Csapj le rá!

  79 000 Ft

  2014.07.18. | jofogas.hu

  Gerinckímélő profi teremkerékpár
 • 30 000 Ft

  XIV. kerület | Vatera

  Nagy méretű Konditermi fekpad
 • Salter ülő, melltámaszos evező

  Működése azonos, mint a legnagyobb gyártók hasonló gépeinek, de ennek előnye, hogy kis helyen elfér, mindemellett a minősége tökéletes! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  150 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Salter ülő, melltámaszos evező
 • 59 000 Ft

  Mezőberény | Vatera

  ERGO FIT 170 konditermi kerékpár
 • Technogym Isotonic Rúdtartó állvány

  Technogym Isotonic Rúdtartó állvány eladó! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  110 000 Ft

  2014.07.18. | jofogas.hu

  Technogym Isotonic Rúdtartó állvány
 • Precor profi támlás, és normál ülő kerékpár

  Precor ülő, és fekvő (támlás) kerékpár kiváló minőségben eladó! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  230 000 Ft

  2014.07.19. | jofogas.hu

  Precor profi támlás, és normál ülő kerékpár
 • Technogym 45 fokos edzőtermi fekvenyomó pad

  Tökéletes ferde, 45 fokos pad a legjobb edzés eléréséhez! Ezt a padot, csak ajánlani tudjuk! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  160 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Technogym 45 fokos edzőtermi fekvenyomó pad
 • Powersport váll-, és mellnyomó, kiváló minőség

  Kis helyigényű, nagyon jól használható kondigép! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  150 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Powersport váll-, és mellnyomó, kiváló minőség
 • Cybex 530s lépcsőző

  Nagyon jó minőségű Cybex lépcsőző eladó! Az ár sok mindentől függ, így az alábbi ár, csak irányár. Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél! Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Raktárunkban megtekinthető. Más gépigény, javítás, felújítás, karbantartás esetén, vagy akár másféle, de a gépekkel, eszközökkel kapcsolatos kérdés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  400 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Cybex 530s lépcsőző
 • Cybex 530R támlás, fekfő kerékpár

  Külön elektromos táplálás nélkül működő, támlás kerékpár eladó, nagyon jó állapotban, de igény szerint felújítva, tökéletesen új, gyári állapotra! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél! Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Raktárunkban megtekinthető. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, karbantartás esetén, vagy akár másféle, de a gépekkel, eszközökkel kapcsolatos kérdés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  250 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Cybex 530R támlás, fekfő kerékpár
 • Cybex 530c profi ülő kerékpár

  Külön elektromos táplálás nélkül működő, ülő, vagy támlás kerékpár eladó, nagyon jó állapotban, de igény szerint felújítva, tökéletesen új, gyári állapotra! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél! Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Raktárunkban megtekinthető. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, karbantartás esetén, vagy akár másféle, de a gépekkel, eszközökkel kapcsolatos kérdés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  250 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Cybex 530c profi ülő kerékpár
 • Cybex: Lower Body Arc 610A profi edzőtermi kardió

  Tökéletes Cybex Arc tréner eladó, karos, és kar nélküli kivitelben is! Az egyik legjobb kardiógép, mely az alsó testet teljesen, a felsőt részben átmozgatja! Eladó igény szerint a jelenlegi jó állapotban, vagy teljesen felújítva! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  400 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Cybex: Lower Body Arc 610A profi edzőtermi kardió
 • Atlas kézi súlytartó állvány 16 helyes, új kivitel

  Teljesen új, 16 férőhelyes, súlytartó állvány eladó! Természetesen kisebb 10 helyes, vagy nagyobb állvány 24 hellyel is elérhető. Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  55 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Atlas kézi súlytartó állvány 16 helyes, új kivitel
 • Cybex 530T Pro+ futópad, negatívba is. Felújított

  Cybex 530T Pro+ futópad teljesen gyári, vagy használt állapotban is vásárolható. A gép két érdekessége: 1. Pozitív, s ez mellett a negatív szög is állítható rajta, így lejtőn lefelé történő futást is tudunk végezni. 2. Helyigénye kicsi, így kisebb konditermekbe, vagy lakásba is jól elhelyezhető, de ennek ellenére ipari kivitel. Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  450 000 Ft

  2014.07.22. | jofogas.hu

  Cybex 530T Pro+ futópad, negatívba is. Felújított
 • Lifefitness Pro1 edzőtermi kondigépek garanciával

  Lifefitness Pro1 Kondigépek: Tolódzkodó Húzódzkodó, Mély hátizom, Vízszintes láb toló Ülő lábtoló Fekvő Combhajlító Ülő lábhajlító Comb közeltő Comb távolító Farizom Melltoló Válltoló Pontos árakért kérjük érdeklődjön bármelyik elérhetőségünkön. Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  200 000 Ft

  2014.07.01. | jofogas.hu

  Lifefitness Pro1 edzőtermi kondigépek garanciával
 • Technogym Isotonic Fekvő combhajlító gép

  Technogym Isotonic Fekvő combhajlító gép eladó! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  170 000 Ft

  2014.07.03. | jofogas.hu

  Technogym Isotonic Fekvő combhajlító gép
 • Technogym Selection gépek

  Technogym Selection edzőtermi gépek felújítva és felújítás nélkül: -ülőhajlító, -combfeszítő, -lábtoló, -ülővádli, -bicepsz, -tricepsz, -melltámaszos evező, -hátlehúzó, -hasprés. Pontos árakért kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén. Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  100 000 Ft

  2014.07.01. | jofogas.hu

  Technogym Selection gépek
 • Technogym Isotonic Silver Guggoló keret

  Technogym Isotonic Silver Guggoló keret eladó! A nagymúltú Technogym Isotonic termékcsalád újabb variációja a Silver, Guggoló kerete elérhető cégünknél, mely a megszokott minőséget és tökéletes használhatóságot biztosítja. Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  150 000 Ft

  2014.07.03. | jofogas.hu

  Technogym Isotonic Silver Guggoló keret
 • Technogym Isotonic Mellprés/Hátsó delta kombi gép

  Technogym Isotonic Mellprés/Hátsó delta kombi gép eladó! Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  230 000 Ft

  2014.07.03. | jofogas.hu

  Technogym Isotonic Mellprés/Hátsó delta kombi gép
 • Technogym Isotonic Ülő evezőgép,Silver formában is

  Technogym Isotonic Ülő evezőgép + Isotonic Silver Ülő evezőgép eladó! A nagymúltú Technogym Isotonic termékcsalád újabb variációja a Silver, ülő evezőgépe is elérhető cégünknél, mely a megszokott minőséget és tökéletes használhatóságot biztosítja. Érdeklődjön ha az árral, a minőséggel, vagy bármi egyébbel kapcsolatosan kérdése van. Garantáltan nem fog cégünkben csalódni! Egyéb konditermi kardió-, és erőgépek is elérhetőek cégünknél!Jó állapotban, vagy teljesen felújítva, a vásárlóra bízva a váz, és a kárpitok színének kiválasztását. Megtekintési lehetőség a raktárunkban, előzetes egyeztetést követően. Garancia és számlaadás van! Hívjon minket bizalommal! Más gépigény, javítás, felújítás, kárpitcsere, karbantartás, terem átrendezés esetén is keressen minket, készséggel állunk bármiben rendelkezésére! Célunk a tökéletesen elégedett vásárló, így kizárólag jó minőségi gépek átadására törekszünk!

  250 000 Ft

  2014.07.03. | jofogas.hu

  Technogym Isotonic Ülő evezőgép,Silver formában is

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • konditermi