Keressen 853 667 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

kozmetikai+ultrahang+gép

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • kozmetikai+ultrahang+gép
Megyék, ahol van eladó kozmetikai+ultrahang+gép

9 találat kozmetikai+ultrahang+gép kifejezésre

 • Kozmetikai ultrahang

  Alig használt kozmetikai ultrahang gép

  18 000 Ft

  2014.08.28. | Sopron | jofogas.hu

  Kozmetikai ultrahang
 • Kozmetika gép ( ultrahang vio peeling állvány)

  Elektroncosmetic kozmetikai gépek kitűnő állpotban eladók 6 polcos műszerállvány -1 db Peeling fej nélkül -1 db Vio dobozos - 1 db Ultrahang rezgős fejjel - 1 db Újonnani ár a a szettnek kb 200e- Ft Irány ár : 110.000.- Ft

  110 000 Ft

  2014.08.28. | Nagykanizsa | jofogas.hu

  Kozmetika gép ( ultrahang vio peeling állvány)
 • 5 funkciós kozmetikai gép

  A gép a kozmetikában leggyakrabban alkalmazott készülékeket foglalja magába. Előnye a kényelmes kezelhetőség. Általában elektorkozmetikai készülékek kábelei gyakran megtörnek, elszakadnak a folyamatos igénybevételtől. Ezért az egyes kezelőelemek vezetékeit egy rugalmas, erős szilikoncsőbe vezették. Így a jó esése miatt nem gubancolódik és nem balesetveszélyes. Formatervezett, gördíthető, állványon áll, mely része a kezelőgépeknek. A készülék egységei: 1. Ultrahang arc-és testkezelésre. 2. Face lifting funkció. 3. Peeling egység - szabályozható forgási sebességgel. 4. Arcvasaló 5. lágy kisülésű formatervezett Vio. A gép hibátlan, megkímélt állapotú.

  85 000 Ft

  2014.08.29. | Nagykanizsa | jofogas.hu

  5 funkciós kozmetikai gép
 • Makrai féle kozmetikai géptorony

  Eladó egy Makrai Balabce többfunkciós gép. Funkciói: ultrahang, arcvasaló, frimátor, vio, ionto, face lifting. A gép jó állapotban van. Az ionto és a face lifting nem volt használva és minden eszköz meg van hozza ÁR Alatt EladÓ

  125 000 Ft

  2014.09.02. | Győr | jofogas.hu

  Makrai féle kozmetikai géptorony
 • Több funkciós, érintőképernyős ultrahangos zsírbontó készülék eladó

  Hirdetés szövege Eladó egy több funkciós, személyre szabott beállítási lehetőségeket biztosító, érintőképernyős ultrahangos zsírbontó szalongép áron alul, 400.000 Ft+ÁFA áron!

  A gép SONOLUX típusú, olasz gyártmány, kb. 5 éves. Az eredeti ára közel 2 millió forint volt!
  8 zsírbontó + 2 kozmetikai fej tartozik hozzá, amik 1-3 MHz közötti erősséggel működnek. A kezelőfejeket a testen gumipántok rögzítik.

  Alkalmas kozmetikusoknak, és alakformálás céljára is! Kétméretű kozmetikai fej tartozik hozzá, 1 arc és 1 toka-dekoltázs kezelésre.

  Testkezelő szalonokban önállóan alkalmas zsírbontó kezelések végzésére. Az ultrahang felrobbantja, és megsérti a cellulit göbök falát, így kúraszerű alkalmazásával tartós fogyás érhető el. Kezelés közben vibráció segíti a nyirokrendszer serkentését, mindemellett Chromo-terápia (színterápia) egészíti ki a kezelsét.

  A készülék Budaörsön, előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Érdeklődni a 06 30 73 76 550-es számon lehet!

  400 000 Ft

  2014.09.01. | Budaörs | startapro.hu

  Több funkciós, érintőképernyős ultrahangos zsírbontó készülék eladó
 • Kozmetikai berendezések

  Kozmetikai gépek és berendezések eladóak egybe vagy külön! Amit tartalmaz: gőzölő A30 vapazon 40eFt ultrahang/Vio kombi F812 53eFt kellékeskocsi fehér króm vázzal 6eFt arcvasaló Tango 20eFt paraffin gép 8eFt Mindegyik gép makulátlan állapotban van! Igényes kozmetikustól gépcsere miatt A berendezések melletti árak a külön külön történő vásárlás esetén érvényesek. Aki szettben megvásárolja az a feltüntetett 115000Ft-ért veheti meg egyben. Gratis aki egybe veszi meg 1 csomag hajháló és 2 tekercs papír ágyra

  115 000 Ft

  2014.08.26. | Mohács | jofogas.hu

  Kozmetikai berendezések
 • BBS 28 Thermage IV - Mátrix pontos rádiófrekvencia

  A Thermage technológia a szépségipar legújabb, ezidáig még nagyon kevés helyen megtalálható, de egy gyorsabban fejlődő éllovasa. A Mátrixpontos rádiófrekvencia - másnéven Thermage - gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Elképesztő eredményű gép ez, mely a 21. század alap gépe lesz. Soha nem látott eredménnyel képes fiatalítani a bőrt. Már az első kezelés után látszódik az eredmény, így vendégek visszatérése a kezelés után szinte Garantál! Mind e mellett ütemezett kezeléssorozat után a Thermage kezelés hatása éveken keresztül megmarad! Nem kérdés, hogy a gép sikersorozatot fog elindítani. A kérdés, hogy milyen hamar állsz be a sorba, hogy az elsők között legyél? BBS_28_Thermage_IV_B Miben is más ez a gép, mint a megszokott rádiófrekvencia? Egy átlagos rádiófrekvencia csupán a bőr felsőbb, felszíni rétegein képes hatását kifejteni, ezzel szemben a Thermage a bőr teljes mélységében serkenti a kollagén termelést, így nem csupán felszíni, hanem teljes bőrréteget fiatalító hatása van, melynek eredménye azonnal látszódik és a hatás egy hosszabb-rövidebb kúra után évekig , szó szerint Évekig! megmarad!! bbs_28_thermage_f A Thermage egy teljes mértékben non-invazív módszer, mely hatását azonnal kifejti, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallata sincs. A BBS-28 Thermage gép egy arckezelő gép, mellyel az arc-nyak-dekoltázs, sőt még a szemkörnyéket is biztonsággal és hatalmas eredménnyel lehet használni különösebb extra befektetés nélkül. Üzemeltetéséhez csupán némi ultrahang zselére van szükség!

  350 000 Ft

  2014.08.06. | Budapest | jofogas.hu

  BBS 28 Thermage IV - Mátrix pontos rádiófrekvencia
 • Kavitációs zsírbontó gép

  Eladó gyakorlatilag nem is használt Kavitációs (ultrahangos) zsírbontó gép. Mi is az a kavitációs zsírbontás? A hallható hang frekvenciatartománya 16Hz-16 kHz között van, a kisebb frekvenciát infra-, a nagyobbat ultrahangnak nevezzük. A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A CAV47 kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián (47 kHz-en) működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből. A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat. Előnyei: A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal. A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése. Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt. Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

  200 000 Ft

  2014.08.20. | Eger | jofogas.hu

  Kavitációs zsírbontó gép

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • kozmetikai+ultrahang+gép