Keressen 132 506 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

ping-pong asztal

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ping-pong asztal
Megyék, ahol van eladó ping-pong asztal

17 találat ping-pong asztal kifejezésre

 • Kettler kültéri ping-pong asztal

  Hirdetés szövege Kültéri aluminium ping-pong asztal,összecsukható,kerekes,szép állapotban eladó.Kaposvár +3670/314-2828

  48 000 Ft

  Használt | 2014.10.08. | Kaposvár | startapro.hu

  Kettler kültéri ping-pong asztal
 • Győr-Nádorvárosban 33 nm-es, 1 szobás lakás kiadó

  Győr-Nádorvárosban, a Plaza közelében hosszú távra kiadó egy 1. emeleti, 33 nm-es, egy szobás, amerikai konyhás, bútorozott garzon lakás. Az igényes ingatlan járólappal és laminált parkettával burkolt. A fűtés házközponti rendszerű, egyedi mérőórával felszerelve. A lakásban beépített konyhabútor található gépekkel és LCD tévével. Internet és a tévé alapcsomag korlátlanul használható. Az épületben lévő, feszített víztükrű medence, ping-pong asztal, biliárd és csocsó díjmentesen használható. Az őrzött parkolót biztonsági szolgálat védi napi 24 órában. A földszinten található, önkiszolgáló mosoda igénybe vehető. Az épületen belül pizzéria, fodrász, masszázs szalon, lottózó is található. A szemétszállítás és a karbantartás díját a közös költség tartalmazza. Bérleti díj: nettó 95.000 forint/hó + 14.850,- forint/hó közös költség + rezsi egyéni fogyasztás alapján + 2 havi kaució.

  95 000 Ft

  Használt | 2014.11.22. | Győr | jofogas.hu

  Győr-Nádorvárosban 33 nm-es, 1 szobás lakás kiadó
 • 45 000 Ft

  II. kerület | Vatera

  Schildkröt ping-pong asztal hibátlan beltéri
 • Győr-Nádorávorsban 28 nm-es, bútorzott lakás kiadó

  Győr-Nádorvárosban, a Plaza közelében hosszú távra kiadó egy 2. emeleti, 28 nm-es, egy szobás, amerikai konyhás, bútorozott garzon lakás. Az igényes ingatlan járólappal és laminált parkettával burkolt. A fűtés házközponti rendszerű, egyedi mérőórával felszerelve. A lakásban beépített konyhabútor található gépekkel és LCD tévével. Internet és a tévé alapcsomag korlátlanul használható. Az épületben lévő, feszített víztükrű medence, ping-pong asztal, biliárd és csocsó díjmentesen használható. Az őrzött parkolót biztonsági szolgálat védi napi 24 órában. A földszinten található, önkiszolgáló mosoda igénybe vehető. Az épületen belül pizzéria, fodrász, masszázs szalon, lottózó is található. A szemétszállítás és a karbantartás díját a közös költség tartalmazza. Bérleti díj: nettó 85.000 forint/hó + 14.850,- forint/hó közös költség + rezsi egyéni fogyasztás alapján + 2 havi kaució. (Hiv. sz.: 3643)

  85 000 Ft

  Használt | 2014.11.22. | Győr | jofogas.hu

  Győr-Nádorávorsban 28 nm-es, bútorzott lakás kiadó
 • 88 000 Ft

  Kiskőrös | Vatera

  JOOLA Transport "S" ping-pong asztal
 • Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól hár

  Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól három percre, a Rózsakertben eladó egy kétszobás földszinti lakás. Az 1970-es években épült házat rendszeresen karbantartják, az idén tervezik a házon a külső hőszigetelés megoldását A négyszintes ház parkosított, fás, gondozott, a lakók által virágoskertekkel díszített, ápolt környezetben található. A gyerekek szabadidő eltöltését játszótér, ping-pong asztal, kiskapus focipálya biztosítja. Az 53 nm-es lakás nagyon jó beosztású. A hosszú előszobából jobbra nyílik a konyha, fürdőszoba, a kisebbik szoba, baléra a spejz és a nagyobbik szoba. A fürdőszoba zuhanykabinos és két helyről is megközelíthető. A nagyobbik szobából kiülhetünk a teraszra, innen nézhetjük az előttünk húzódó 11-es főút forgalmát. A szobák burkolata linóleum, a többi helyiség járólapos. A lakás 2014-ben esett át felújításon. Ekkor kaptak új burkolatot a helyiségek, új bútort a konyha, került kialakításra a fürdőszoba. A fa nyílászárók jól szigetelnek, legfeljebb átfesteni lehet. A fűtés gáz konvektorral történik, a meleg vizet villanybojler adja. A lakáshoz két zárható pincerész tartozik. A gépkocsik tárolása a kerítéssel körülvett zárt udvaron történik, melyet Elektromos sorompóval, kamerával védett betonos parkoló biztosítja az autók elhelyezését Bejutás autóval csak a kóddal rendelkező autósoknak lehetséges. A lakás átalakítása a válaszfalak átrendezésével megoldható. Boltok, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, posta, buszpályaudvar néhány percre gyalog sétával . Busszal vagy HÉV-vel 30 perc alatt Budapesten lehet az utazó. (Újpest-Városkapu, Árpád híd, Margit híd, Battyhány tér.) Tulajdoni viszonyok rendezettek. Az ingatlan tehermentes.

  11 500 000 Ft

  Használt | 2014.11.22. | Szentendre | jofogas.hu

  Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól hár
 • 50 000 Ft

  Debrecen | Vatera

  Beltéri pingpong asztal, ping-pong, asztalitenisz
 • Védőhuzat, védőponyva kerti bútorra, használati tárgyakra

  Hirdetés szövege Védőhuzat, védőponyva készítés kerti bútorra, használati tárgyakra. Védi berendezéseinket a csapadéktól, penészesedéstől, portól, uv-sugárzástól.

  Védőponyva, védőhuzat méretre készítése:
  Vállaljuk kerti bútorok, sporteszközök, berendezési tárgyak védőhuzatainak méretre készítését. A védőhuzatot pontosan a befedni kívánt tárgy formájára, és méretére szabjuk. Lehet bármilyen méretű vagy formájú az adott tárgy - asztal, székek, kerti ülőgarnitúra, hintaágy, padok, ping-pong asztal, kandalló, hifi – a védőhuzat pontosan a védendő tárgy méretére készül.

  A védőhuzat tulajdonságai:
  Kültéri védőhuzataink nem csak az eső és a hó ellen védik a bútorokat, hanem az erős közvetlen napfénytől, ultraibolya fénytől, mivel igen magas az UV ellenálló képességük. A védőhuzat engedi a levegő áramlását, ezzel védve a keményfából és más fa tárgyból készült tárgyakat az izzadás és a páralecsapódás ellen, ami gyakran vezet penészesedéshez, rothadáshoz. Anyaga vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat. A védőhuzat többféle színben rendelhető.

  Védőhuzatok javítása:
  Vállaljuk továbbá védőhuzatok javítását, szakadásjavítását, kiszakadt ringli (bújtatógyűrű) visszavarrását, cipzáros huzatok cipzárjavítását.

  Textilklinika - Szolgáltató Centrum
  Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

  Használt | 2014.08.22. | Budapest, VII. kerület | startapro.hu

  Védőhuzat, védőponyva kerti bútorra, használati tárgyakra
 • Esővédő huzat kültéri bútorra, járművekre, sporteszközökre

  Hirdetés szövege Esővédő huzat kültéri bútorra, járművekre, sporteszközökre. Uv-álló, vízlepergető védőhuzat készítés pontosan a védendő tárgy méretére! Kerti bútorok – ülőgarnitúrák, kandalló, stb. - sporteszközök – ping-pong asztal, nyitott kerti tároló, valamint járművek – autó, robogó, vitorlás hajó - védőhuzatainak méretre készítése akár helyszíni méretvételezéssel! Lehet bármilyen méretű vagy formájú az adott tárgy, a védőhuzatot pontosan a védendő tárgy méretére szabjuk, varrjuk.

  A katonai objektumok kitelepülésekor esővédelemhez használt esővédő ponyva nem csak kültéri bútorok védelmére, takarására alkalmas, tökéletesen megfelel vízi járművek, közúti járművek takarására is. A védőhuzat vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

  Védőhuzatok, ponyvák javítása
  Vállaljuk továbbá védőhuzatok javítását, szakadásjavítását, kiszakadt ringli (bújtatógyűrű) visszavarrását, cipzáras huzatok cipzárjavítását.

  Védőhuzatok, ponyvák feliratozása:
  További szolgáltatásként teraszok, sörkertek számára készített védőhuzatok logózását, feliratozását is vállaljuk.

  BELVÁROSI SZOLGÁLTATÓ CENTRUM
  Telefonszám:

  06-1-478-0000
  06-20-478-0000
  06-30-478-0000

  Nyitva tartás:

  Hétfőtől-péntekig: 8-20h
  Szombat: 9-18h,
  Vasárnap: 10-18h.

  Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

  0 Ft

  Használt | 2014.08.20. | Budapest, VII. kerület | startapro.hu

  Esővédő huzat kültéri bútorra, járművekre, sporteszközökre
 • Kerti bútor huzat készítés, javítás

  Hirdetés szövege Kerti bútor huzat készítés méretre, bútorhuzat javítás. Kerti bútor párna, matrac huzat, védőhuzat javítás, méretre készítés, tisztítás, csere.

  Vállaljuk kerti bútorok, sporteszközök, kandallók, és más kertben lévő lefedendő tárgy védőhuzatainak méretre készítését, javítását. Lehet bármilyen méretű vagy formájú az adott tárgy - asztalok, székek, kerti ülőgarnitúrák, hintaágyak, padok, ping-pong asztal, kandalló, hifi, stb. – a védőhuzat pontosan a védendő tárgy méretére készül. A védőhuzat nem csak az eső és a hó ellen védi a bútort, hanem az erős napfénytől, ultraibolya fénytől is, mivel igen magas az UV ellenálló képessége. Anyaga vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, rendkívül erős. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat. A védőhuzat többféle színben rendelhető, igen népszerű pl. a terepmintás kivitel.

  Ponyva, védőhuzat javítás:
  Vállaljuk továbbá védőhuzatok javítását, szakadásjavítását, kiszakadt ringli (bújtatógyűrű) visszavarrását, cipzáras huzatok cipzárjavítását. Megjavítjuk a különböző felfesléseket, megerősítjük azokat a pontokat, ahol egy kötélzet kiszakadt, de bármilyen problémával megkereshet bennünket!

  Textilklinika - Szolgáltató Centrum

  Telefonszám:

  06-1-478-0000
  06-20-478-0000
  06-30-478-0000

  Nyitva tartás:

  Hétfőtől-péntekig: 8-20h
  Szombat: 9-18h,
  Vasárnap: 10-18h.

  Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

  Használt | 2014.05.17. | Budapest, VII. kerület | startapro.hu

  Kerti bútor huzat készítés, javítás

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ping-pong asztal