Keressen 98 438 új és használt termék között az olcsohasznalt.hu segítségével!

ping-pong asztal

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ping-pong asztal
Megyék, ahol van eladó ping-pong asztal

15 találat ping-pong asztal kifejezésre

 • Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól hár

  Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól három percre, a Rózsakertben eladó egy kétszobás földszinti lakás. Az 1970-es években épült házat rendszeresen karbantartják, az idén tervezik a házon a külső hőszigetelés megoldását A négyszintes ház parkosított, fás, gondozott, a lakók által virágoskertekkel díszített, ápolt környezetben található. A gyerekek szabadidő eltöltését játszótér, ping-pong asztal, kiskapus focipálya biztosítja. Az 53 nm-es lakás nagyon jó beosztású. A hosszú előszobából jobbra nyílik a konyha, fürdőszoba, a kisebbik szoba, baléra a spejz és a nagyobbik szoba. A fürdőszoba zuhanykabinos és két helyről is megközelíthető. A nagyobbik szobából kiülhetünk a teraszra, innen nézhetjük az előttünk húzódó 11-es főút forgalmát. A szobák burkolata linóleum, a többi helyiség járólapos. A lakás 2014-ben esett át felújításon. Ekkor kaptak új burkolatot a helyiségek, új bútort a konyha, került kialakításra a fürdőszoba. A fa nyílászárók jól szigetelnek, legfeljebb átfesteni lehet. A fűtés gáz konvektorral történik, a meleg vizet villanybojler adja. A lakáshoz két zárható pincerész tartozik. A gépkocsik tárolása a kerítéssel körülvett zárt udvaron történik, melyet Elektromos sorompóval, kamerával védett betonos parkoló biztosítja az autók elhelyezését Bejutás autóval csak a kóddal rendelkező autósoknak lehetséges. A lakás átalakítása a válaszfalak átrendezésével megoldható. Boltok, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, posta, buszpályaudvar néhány percre gyalog sétával . Busszal vagy HÉV-vel 30 perc alatt Budapesten lehet az utazó. (Újpest-Városkapu, Árpád híd, Margit híd, Battyhány tér.) Tulajdoni viszonyok rendezettek. Az ingatlan tehermentes.

  11 500 000 Ft

  Használt | 2015.08.03. | Szentendre | jofogas.hu

  Szentendrén, a Hévtől és a busz pályaudvartól hár
 • Győr-Nádorávorsban 28 nm-es, bútorzott lakás kiadó

  Győr-Nádorvárosban, a Plaza közelében hosszú távra kiadó egy 2. emeleti, 28 nm-es, egy szobás, amerikai konyhás, bútorozott garzon lakás. Az igényes ingatlan járólappal és laminált parkettával burkolt. A fűtés házközponti rendszerű, egyedi mérőórával felszerelve. A lakásban beépített konyhabútor található gépekkel és LCD tévével. Internet és a tévé alapcsomag korlátlanul használható. Az épületben lévő, feszített víztükrű medence, ping-pong asztal, biliárd és csocsó díjmentesen használható. Az őrzött parkolót biztonsági szolgálat védi napi 24 órában. A földszinten található, önkiszolgáló mosoda igénybe vehető. Az épületen belül pizzéria, fodrász, masszázs szalon, lottózó is található. A szemétszállítás és a karbantartás díját a közös költség tartalmazza. Bérleti díj: nettó 85.000 forint/hó + 14.850,- forint/hó közös költség + rezsi egyéni fogyasztás alapján + 2 havi kaució. (Hiv. sz.: 3643)

  85 000 Ft

  Használt | 2015.08.03. | Győr | jofogas.hu

  Győr-Nádorávorsban 28 nm-es, bútorzott lakás kiadó
 • 25 000 Ft

  Vác | Vatera

  Kültéri ping-pong asztal Active 150 cm X 260 cm
 • Győr-Nádorvárosban 33 nm-es, 1 szobás lakás kiadó

  Győr-Nádorvárosban, a Plaza közelében hosszú távra kiadó egy 1. emeleti, 33 nm-es, egy szobás, amerikai konyhás, bútorozott garzon lakás. Az igényes ingatlan járólappal és laminált parkettával burkolt. A fűtés házközponti rendszerű, egyedi mérőórával felszerelve. A lakásban beépített konyhabútor található gépekkel és LCD tévével. Internet és a tévé alapcsomag korlátlanul használható. Az épületben lévő, feszített víztükrű medence, ping-pong asztal, biliárd és csocsó díjmentesen használható. Az őrzött parkolót biztonsági szolgálat védi napi 24 órában. A földszinten található, önkiszolgáló mosoda igénybe vehető. Az épületen belül pizzéria, fodrász, masszázs szalon, lottózó is található. A szemétszállítás és a karbantartás díját a közös költség tartalmazza. Bérleti díj: nettó 95.000 forint/hó + 14.850,- forint/hó közös költség + rezsi egyéni fogyasztás alapján + 2 havi kaució.

  95 000 Ft

  Használt | 2015.08.03. | Győr | jofogas.hu

  Győr-Nádorvárosban 33 nm-es, 1 szobás lakás kiadó
 • 17 900 Ft

  Vatera

  RÉGI, PING-PONG ASZTAL FELSZERELÉSEKKEL

Nem találta amit keres?
Iratkozzon fel e-mail értesítésre!

 • ping-pong asztal